BOMBA! Procurorii de la Haules au vrut sa-i aresteze pe Mircea si Vlad Cosma STIIND CA SUNT NEVINOVATI!/ Document oficial

Mai mulți procurori și ofițeri de poliție judiciară de la DNA Ploiești sunt acuzați de Adina Florea, candidat la șefia DNA, în prezent procuror șef adjunct la Secția de Investigarea a Infracțiunilor din Justiție, de grup infracțional organizat. Printre altele, aceștia ar fi încercat să obțină denunțuri care să vizeze mai mulți politicieni celebri, precum Liviu Dragnea Victor Ponta, Sebastian Ghiță sau Iulian Bădescu.

Potrivit procesului verbal de cercetare, s-au constatat fapte deosebit de grave ce ii vizeaza pe procurorii Onea, Negulescu, Savu, Deaconu, Răileanu si altii. Printre aceste fapte se numara trimiterea in judecata a familiei Cosma, cu toate ca procurorii ii stiau nevinovati! (foto)

Tot referitor la faptele de cercetare abuzivă, Adina Florea susține că “în calitate de procuror DNA – Serviciul Teritorial Ploieşti, cu prilejul instrumentării dosarului penal nr. 183/P/2013, a exercitat presiuni şi constrângeri faţă de persoana vătămată Cosma Vlad Alexandru, cercetat în calitate de inculpat, în scopul de a-l determina să dea declaraţii cu privire la numiţii Ponta Victor Viorel, Ghiţă Sebastian Aurelian, Dragnea Liviu, Savu Daniel, Tudose Liviu Mihail , Voloşevici Andrei, Bădescu Iulian“, se arată în procesul verbal de cercetare.

sursa: ph-online

Related posts

Leave a Comment

20 − four =