Bogdan Toader urgentează reabilitarea drumului care face legătura între Câmpina și Valea Doftanei

Reabilitarea drumului județean DJ 102 I, ce face legătura între Municipiul Câmpina și Valea Doftanei, va  fi finalizată până la începutul lunii septembrie.

Refacerea infrastructurii rutiere rămâne o prioritate pentru administrația județeană.

Sectorul de drum menționat anterior este foarte important pentru dezvoltarea durabilă a întregii zone, mai ales din punct de vedere turistic.

Pentru a se asigura de bunul mers al lucrărilor, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a verificat stadiul acestora, așa cum a procedat cu majoritatea proiectelor de infrastructură rutieră, implementate pe parcursul întregului an.

,,Turiștii și șoferii care vor tranzita DJ 102 I, care leagă Câmpina de Valea Doftanei, vor călători pe un drum reabilitat.

Pentru că ținem la siguranța dumneavoastră, iar accesul confortabil către zonele turistice este important pentru toți participanții la trafic, continuăm programul din acest an de refacere a infrastructurii rutiere.

Astăzi, împreună cu primarul comunei Valea Doftanei, Lucian Vileford Costea, am verificat stadiul lucrărilor de așternere a covoarelor asfaltice pe drumul județean DJ 102I, care face legătura între Câmpina și Valea Doftanei, o zonă pitorească în continuă dezvoltare, din punct de vedere turistic, a județului nostru.

În primul weekend din luna septembrie, vom avea parte de o nouă ediție a #FestivaluluiCașcavelei de la Valea Doftanei, eveniment renumit în întreaga țară, vă asigur că voi urmări ca lucrările de asfaltare să se finalizeze cu bine, iar iubitorii de aer curat, cașcavea și voie bună să aibă parte de o cale de acces îmbunătățită spre colțul de rai care este Valea Doftanei!

Vă invit pe toți la Festivalul Cașcavelei, de la Valea Doftanei, în perioada 06 – 08 septembrie!” a spus președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

 

Related posts

Leave a Comment

4 × 2 =