Bogdan Toader reziliază contractul cu ROSAL din cauza prestării defectuoase a activității de salubrizare în defavoarea prahovenilor

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader anunță demararea procedurii de reziliere a contractului cu operatorul de salubrizare ROSAL SA.

Bogdan Toader susține că solicitarea vine în baza nemulțumirilor reclamate de cetațeni, față de prestarea defectuoasă a activității de salubrizare, dar și neachitarea redevenței obligatorii către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară.

,,Am demarat procedura de REZILIERE a contractului cu operatorul de salubrizare ROSAL SA.

În calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Parteneriatul pentru managementul deșeurilor Prahova”, am declanșat procedura de reziliere a contractului de salubrizare pentru zonele 2- Boldești Scăeni și 6 – Valea Doftanei, încheiat cu operatorul SC Rosal Grup SA. Municipiul Ploiești face parte dintre cele 36 de localități aferente zonelor menționate.

Demararea acestei proceduri a fost inițiată din multiple cauze, printre care se regăsesc neachitarea redevenței obligatorii către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, precum și prestarea defectuoasă a activității de salubrizare, reclamată de prahoveni.

Funcționalitatea serviciului de colectare a deșeurilor va fi asigurată pentru o perioadă de maximum 90 de zile de către același operator, timp în care ADI va demara o procedură de achiziție de urgență pentru încheierea unui nou contract de salubrizare la nivelul zonelor 2- Boldești Scăeni și 6 – Valea Doftanei.” a spus președintele Consiliului Județean Prahova.

Related posts

Leave a Comment

7 + one =