Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, mesaj către Guvernul Orban: ”Asigurați-vă că elevii au condițiile necesare pentru a se prezenta la cursuri, în unitățile școlare”

28 august 2020  |  15:06  |  👁 225 Vizualizari


Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, a avut un mesaj atât pentru Guvernul Orban, cât și pentru Iulian Dumitrescu, omul din spatele actualului guvern liberal. 

Apropiindu-se momentul când copiii vor trebui să înceapă școala, guvernul Orban pare în continuare indecis despre modul de organizare și măsurile necesare de protecție pentru elevi.

Atât premierul Orban, cât și oamenii din echipa lui, precum Raluca Turcan sau Iulian Dumitrescu, evită în continuare răspunsurile la ce măsuri de protecție pentru copii vor lua cei din echipa de guvernare.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a avut o reacție la adresa echipei de guvernare, cerând cât mai urgent măsuri de protecție pentru elevi, atunci când școlile vor începe.

 

📌 Domnule Orban,
Domnule Dumitrescu,

Când însăși Raluca Turcan, vicepremier în Guvernul Orban, afirmă că doar 60% dintre părinți vor să își trimită copiii la școală, dumneavoastră ce aveți în vedere?

⁉️Începe sau nu noul an școlar în condiții de siguranță pentru elevi și pentru cadrele didactice?

Vă bazați pe ceea ce a spus “purtătorul de cuvânt” al Guvernului PNL, Klaus Iohannis, că “probabil nu vom avea creșteri foarte importante la infectări”❓

🆘 Asigurați-le măști de protecție tuturor copiilor, domnilor guvernanți, nu faceți discriminare!

🆘 Asigurați-le tablete elevilor, așa cum ați promis!

↪ Asigurați-vă că elevii au condițiile necesare pentru a se prezenta la cursuri, în unitățile școlare!”, a fost mesajul postat de Bogdan Toader, pe pagina sa de Facebook.

sursa: facebook

Bogdan Toader

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.