Bogdan Toader (CJ Prahova) anunţ important: La Spitalul Judeţean, la Urgenţe, vom angaja un comunicator pentru relaţia cu aparţinătorii pacienţilor

„La Unitatea Primi Urgențe, aparținătorii așteaptă în timp ce pacienții sunt tratați de către medici, dar nu primesc vești. O doamnă, de exemplu, spunea că așteaptă de la ora 9:00, era peste ora 12:00, și nu știa ce se întâmplă cu soțul ei. Mi se pare anormal ca timp de trei ore cineva să nu o informeze ceea ce se întâmplă”, a declarat ministrul Pintea.
Contactat de observatorulph.ro, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a declarat că în organigrama spitalului va apărea un post nou, care să rezolve această lipsă de comunicare.
”În cadrul UPU va fi creat un post special pentru comunicarea cu aparținătorii. Practic, după ce un pacient ajunge la urgențe, chiar și cu Salvarea, rudele vor fi informate în timp real în legătură cu stadiul investigațiilor medicale și a stării acestuia, precum și secția unde va fi internat ”, a declarat Toader.

Related posts

Leave a Comment

17 − 14 =