Bogdan Toader cere demisia întregii conduceri a Spitalului Județean de Urgență Ploiești

Problemele semnalate de președintele Consiliului Județean Prahova, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, în urma controlului inopinant de zilele trecute rezonează cu urmări radicale în privința poziției pe care o are Bogdan Toader față de tragerea la răspundere a conducerii unității medicale.

,,Am cerut demisiile de onoare membrilor conducerii Spitalului Județean de Urgență Ploiești!

Spitalul Județean de Urgență Ploiești este proiectul meu de suflet! De la începutul mandatului am demarat un proces amplu de modernizare a spitalului, finalizând până la momentul de față 4 etaje (Cardiologie, Interne, Neurologie, Ortopedie, Chirurgie I și Chirurgie plastică), am demarat proiectarea unui corp de clădire nou al spitalului P+5 etaje, urmând ca PUZ-ul să fie avizat până la sfârșitul acestei luni. Consiliul Județean a susținut medicii și a sprijinit spitalul în vederea achiziționării de aparatură performantă și cu alocări bugetare uriașe. Unitatea de Primiri Urgențe va fi extinsă prin fonduri europene datorită muncii unei întregi echipe a Consiliului Județean Prahova.

Am făcut și facem tot ce ține de noi pentru a îmbunătăți condițiile pentru pacienți și medici, acționăm pentru a oferi locuințe ANL medicilor, muncim, dar cea mai importantă și necesară este schimbarea de atitudine la Spitalul Județean de Urgență Ploiești!

Se spune că omul sfințește locul…” a conchis Toader pe pagina sa de Facebook.

Related posts

One Thought to “Bogdan Toader cere demisia întregii conduceri a Spitalului Județean de Urgență Ploiești”

  1. Aurelian Heleanu

    Măi analfabeților, controlul a fost INOPINAT! nu inopinant!!!
    Dar-ar dracii în ea de gramatică!

Leave a Comment