Bogdan Toader a primit titlul de cetățean de onoare al raionului Hâncești de Ziua Culturii Naționale

Astăzi, de Ziua Culturii Naționale, în raionul Hâncești din Republica Moldova a avut loc ședinta solemnă de înmânare a titlului de Cetățean de onoare al raionului Hâncești, președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Cetățean de onoare al raionului Hâncești, este și vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, cea care, din această calitate a fost “jumatate de maestru de ceremonii” ajutand-o pe doamna Vera Tanase, după cum descrie momentul solemn pe pagina sa de Facebook.

,,Ma simt onorata de medalia jubiliara pe care am primit-o in dar din partea domnului presedinte Ghenadie Buza!

Centenarul Unirii Basarabiei cu Romania !

Am fost cu totii apoi la bustul poetului nepereche al neamului romanesc .

Ne-am dus sa-i ducem flori drept omagiu si mai ales sa ne judece !

Prea multa dezbinare in neamul asta!”, redăm un fragment din postarea vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ieri, delegația Consiliului Județean Prahova condusă de președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader a vizitat Consiliul raional Călărași, din Basarabia. 

Președintele Consiliului Județean Prahova a primit Decizia Consiliului raional Călărași, prin care i-a fost conferit titlul ”Cetățean de onoare al raionului Călărași”.

sursă foto: Facebook, Ludmila Sfîrloagă


Related posts

Leave a Comment

10 + fifteen =