Bogdan Ioan câștigătorul Vocea României 2018

Bogdan Ioan a câştigat, vineri, FINALA VOCEA ROAMANIEI 2018 şi marele premiu în valoare de 100.000 DE EURO.

Dora Gaitanovici a fost a doua, pe trei a terminat Alma Boiangiu, iar Mădălina Coca a fost a patra.

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018, a făcut furori pe scena de la Vocea României încă de la prima sa apariție. Mulți au spus când i-au văzut prestația și cu siguranță nu s-au înșelat.

Chiar dacă a fermecat publicul, nu putem spune că vocea lui este inconfundabilă, pentru că se poate confunda foarte ușor cu cea a lui Michael Jackson!

Bogdan Ioan s-a lăsat atras de Smiley în echipa lui, deși toți cei patru jurați l-au văzut încă de la prima lui apariție pe scenă ca AS-ul din mânecă. A fost și norocul lui Smiley care a reușit să dea cu ajutorul lui Bogdan Ioan cel de-al doilea câștigător din echipa lui, la Vocea României.

Cine este Bogdan Ioan? ”Vocea cum rar mai găsești!”, potrivit lui Smiley

Nu o singură dată Smiley a spus că el nu a mai văzut multe voci ca cea a lui Bogdan Ioan. Iar când a spus asta, s-a referit la vocile din toată lumea, nu doar din România, așa cum antrenorul a ținut să sublinieze.  

,,Nu am mai auzit așa ceva la Vocea României. Sunt șocat! Mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu am auzit pe nimeni să cânte așa ca Michael Jackson. Sunt de opt sezoane la Vocea României, dar nu am mai auzit așa ceva!”, a declarat extaziat Smiley, după prima audiție.

Bogdan Ioan are vârsta de 28 de ani și este din Constanța. Acesta a studiat Arhitectura la Iași, iar până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanță. A renunțat la dans, deși era printre cei mai buni din țară, la sfatul tatălui său, care lucrează în domeniul construcțiilor. Dintre jurați, Tudor Chirilă a fost cel care l-a dorit mult pe Bogdan Ioan în echipa sa și i-a spus că ”i-a transmis aceleași emoții pe care le-a simțit în 1992, atunci când a fost la concertul lui Michael Jackson de la București”.

Related posts

Leave a Comment

19 − eight =