BMW vrea sa atraga clientii de Mercedes S-Class cu un Seria 7 care consuma doar 2,1 la suta

Noul 745e, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, combina o unitate electrica si un benzinar cu sase cilindri in linie pentru o putere maxima de 394 CP.

La mai bine de doua saptamani de la publicarea primelor materiale oficiale, BMW revine cu noi informatii referitoare la versiunea imbunatatita a limuzinei Seria 7. Comunicatul de astazi al companiei bavareze ne vorbeste exclusiv despre varianta de motorizare 745e, oferita in premiera in gama automobilului care concureaza cu Mercedes S-Class si Audi A8.

Insotita de o unitate electrica si un benzinar cu sase cilindri in linie, plus capacitatea de trei litri, modelul in cauza promite sa puna la dispozitia celui aflat la volan o putere maxima de 394 CP. Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 5.2 secunde, valoare care scade pana la 5.1 atunci cand clientul bifeaza si sistemul de tractiune integrala xDrive.

Mult mai impresionant este insa consumul mediu de carburant, oficialii companiei BMW anuntand ca noua versiune de motorizare 745e are nevoie de doar 2.1 litri de benzina pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri. Autonomia totala in modul complet electric poate urca pana la 58 km, potrivit acelorasi informatii publicate astazi de bavarezi.

Daca mai era nevoie de precizat, varianta cu propulsie hibrida a modelului care concureaza cu Mercedes S-Class si Audi A8 vine in trei configuratii diferite, dupa cum urmeaza:

– 745e, cu ampatament normal si tractiune spate;

– 745Le, cu ampatament marit si tractiune spate;

– 745Le xDrive, cu ampatament marit si tractiune integrala, evident.

Sursa: 4tuning.ro

Related posts

Leave a Comment

11 + 2 =