Bacalaureat luat la 36 de ani si ajuns sef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier Timis

Liberalul care a luat Bacalaureatul  la 36 de ani a ajuns sef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier Timis.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Timiș are un nou șef, începând de astăzi.

Este vorba de Cosmin Buboi, consilier județean PNL, care ocupă și funcția de președinte al Consiliului de Administrație al STPT.

Informația a fost confirmată, astăzi, de către Cosmin Buboi, pentru PRESSALERT.ro. „Da, este adevărat, astăzi este prima zi de serviciu. Eu am fost informat în această dimineață și ordinul de punere în funcție a venit astăzi, la orele 10.00 – 11.00. Doar ce am aterizat, cu ghilimele de rigoare, ca să spun așa. I-am convocat pe cei patru coordonatori de pe fiecare județ și chiar sunt nerăbdător să am o discuție cu ei, să văd care sunt problemele, situația unde suntem și ce putem face mai bun, să reducem din problemele care există”, ne-a declarat Cosmin Buboi.

Vă reamintim faptul că Buboi este și candidatul PNL la Primăria Săcălaz. Consilierul județean are 49 de ani, a promovat Bacalaureatul la 36 de ani, iar facultatea a terminat-o la 41 de ani, la o universitate privată din Arad. Nicolae Robu l-a prezentat pe Cosmin Buboi ca fiind „un om de afaceri de succes”.

Related posts

Leave a Comment

four × 5 =