AVADNAR a inaintat petitia online „Stop abuzurilor din Justitie! STOP practicilor lui „Portocalã””

16 ianuarie 2020  |  15:16  |  👁 561 Vizualizari


Asociaţia Victimelor Abuzurilor Direcţiei Naţionale Anti-Coruptie din România inainteaza petitia impotriva magistratilor corupti si a abuzurilor savarsite de acestia impotriva persoanelor nevinovate!

PETITIA POATE FI SEMNATA AICI

Pornim de la exemplul monstruos dat de „Unitatea Haules” DNA Ploiesti, in perioada in care Lucian Onea, Mircea Negulescu „Portocala” si alti colegi procurori si politisti au masluit zeci de dosare.

„Paraditorii”, asa cum se autointitulau cei doi, reprezinta un „etalon” de care justitia din Romania trebuie sa scape, intrucat abuzurile savarsite de Onea, „Portocala” & gasca de la DNA Ploiesti nu fac altceva decat sa ameninte statul de drept si independenta justitiei.

Cerem ca magistratii corupti sa fie anchetati asemenea cetatenilor de rand si eliberati din functie pe toata perioada cercetarii penale, in caz contrar, existand riscul ca amenintarile si santajul sa fie arme folosite impotriva judecatorilor.

PETITIA POATE FI SEMNATA AICI

Asociaţia Victimelor Abuzurilor Direcţiei Naţionale Anti-Coruptie din România si-a fixat un obiectiv prin care represiunea nedreaptă, cercetarea abuzivă, inducerea în eroare a organelor judiciare, instigarea la infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură private să devină doar o tristă amintire în sistemul juridic românesc, în ceea ce priveşte comportamentul oamenilor de drept! În acest sens, AVADNAR va continua să lupte pentru repararea întregului deficit de imagine al victimelor abuzurilor DNĂ, concentrându-ne, cu sprijinul instituţiilor abilitate, precum Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, pe demascarea tuturor “torţionarilor“ şi pedepsirea aspră a acestora, în raport cu suverana lege.

SEMNEAZA PETITIA


LISTA OFICIALĂ A DOSARELOR FALSE LUCRATE DE ONEA, PORTOCALĂ & GAŞCA, pentru care Parchetul General îi acuză pe “paraditorii” de la Haules:

* Dosarul 427/p/2014 – deschis în baza probelor false şi a declaraţiilor mincinoase de martori sub acoperire pe numele lui Vlad Cosma.
* Dosarul 183/p/2013 – celebrul dosar care îi viza pe Mircea şi Vlad Cosma, dar şi pe angajaţi ai CJ Prahova. Dosarul a fost preluat de Onea şi Giluela Deaconu de la Mircea Negulescu şi a fost lucrat pe probe ticluite (celebrul “stick de memorie” etc). Se judecă la ÎCCJ.
* Dosarul 465/p/2013 – deschis de procurorul “Portocală” pe numele unor persoane fizice, pe care le-a acuzat de evaziune fiscală, în lipsă de probe. Dosarul a avut la bază denunţuri date sub presiune şi probe măsluite. Se judecă la Tribunalul Prahova.
* Dosar 994/42/2015 – Deschis pe numele Andreei Cosma, lucrat de Alfred Savu sub atenta supraveghere a lui Lucian Onea. Dosarul a fost folosit de Negulescu pentru a o şantaja pe Cosma şi a obţine favoruri sexuale. Se judecă la ÎCCJ.
* Dosarul 308/P/2015 – Deschis pe numele lui Sebastian Ghiţă-Tudose-Viorel Dosaru-Aurelian Mihăilă-Emanuel Saghel – dosar lucrat de gaşca Onea-Răileanu-Negulescu, bazat pe denunţuri false. Acuzaţiile au fost respinse de judecători, iar toate victimele procurorilor de la Ploieşti au fost achitate definitiv la ÎCCJ.

* Dosar 190/P/2015 – Deschis pe numele lui Cristinel Toader – Celebrul dosar pe care Portocală i l-a deschis lui Toader “dintr-un fetiş”. Fostul şef al Poliţiei Locale Ploieşti a depus plângere pe numele lui Negulescu, pe care l-a acuzat de influențarea declarațiilor, compromiterea intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, purtare abuzivă și constituire de grup infracțional organizat. Se judecă la Tribunalul Prahova.

* Dosar 218/p/2014 – Dosarul HidroPrahova, lucrat de Onea şi Giluela Deaconu, în care s-au ataşat probe false, precum tabelul cu alegători din Republica Moldova. Netrimis în judecată.

* Dosar 47338/3/2016 – Cerasela Răileanu a lucrat, alături de Onea, dosarul Anei Maria Pătru, existând indicii că procurorii au atribuit indentităţi fictive unor persoane care aveau şi o altă calitate în cauză. Secţia penală a Tribunalului Bucureşti i-a obligat pe procurorii Lucian Onea şi Cerasela Răileanu de la „unitatea de elită” DNA Ploieşti să desecretizeze lista martorilor cu identitate protejată folosiţi în dosarul Anei Maria Pătru. Tribunalul Bucuresti a decis ACHITAREA Anei Maria Patru.

* „Dosarul tigăilor” deschis pe numele lui Daniel Savu şi Sebastian Ghiţă – dosar prezentat şi în spaţiul public, unde există înregistrări audio în care 5 martori protejaţi erau puşi să mintă simultan în biroul lui Savu Alfred. Dosarul a fost CLASAT de DNA Central.

* Dosarul Siveco 110/P/2016 al DNA Ploieşti care a fost preluat sub nr 249/P/2018 de către DNA Bucureşti. Procurorii Onea şi Răileanu sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat folosindu-se de Irina Socol şi Tiberiu Urdăreanu pentru a inventa declaraţii false la adresa lui Sebastian Ghiţă.

* Dosarul Ponta-Blair-Ghiţă – Dosarul despre care se ştie că a fost bazat pe denunţurile redactate chiar de procurorii Savu şi Negulescu, existând şi o înregistrare care dovedeşte acest lucru.”

16/01/2020

Autor: Asociaţia Victimelor Abuzurilor Direcţiei Naţionale Anti-Coruptie din România
sursa: www.petitieonline.ro
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.