Au început înscrierile în programul Start-Up 2018

Înscrierile în Start-Up Nation 2018, programul prin care statul român vrea să stimuleze înființarea de noi afaceri, oferind finanțări de până la 200.000 de lei, au început azi, 27 decembrie, de la ora 10.

Programul Start-Up Nation, prin care statul român și-a propus să stimuleze economia locală, crearea unor noi companii și creșterea numărului de locuri de muncă, a fost extrem de așteptat pe întreg parcursul acestui an. S-a vorbit despre lansarea unei noi perioade de înscrieri în program încă din luna ianuarie 2018, când ministru pentru Antreprenoriat și IMM-uri era Ilan Laufer, însă, pe măsură ce lunile au trecut, existența unei noi runde a acestui program a devenit o necunoscută.

Accesează aici aplicația de înscriere in programul Start-Up Nation 2018.

Abia în ultimele luni oficialii ministerului au confirmat lansarea unei noi ediții a Start-Up Nation și au publicat în Monitorul Oficial detaliile programului Start-Up Nation 2018.

Inițial, în momentul în care au anunțat faptul că înscrierile în program vor începe pe data de 27 decembrie, oficialii ministerului anunțau ora 11. Pe data de 21 decembrie, însă, odată cu publicarea procedurii de implementare a acestuia în Monitorul Oficial, ora de începere pentru înscrierile în programul Start-Up Nation 2018 a fost anunțată ca fiind 10.

Potrivit anunțului făcut de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Antreprenoriat și Comerț, începând cu data de 27 decembrie 2018, ora 10.00, va deveni activă pe site-ul aippimm.ro, aplicația de înscriere în cadrul schemei de ajutor de minimis Start-Up Nation.

Citiți continuarea AICI

Related posts

One Thought to “Au început înscrierile în programul Start-Up 2018”

Leave a Comment

one × two =