Asa arata un ipocrit! Abonat cu toata familia la bani publici, viceprimarul PNL din Bucov “o arde” de dreapta…

Asa cum am mai spus, campania electorala e momentul perfect in care putem observa mult mai clar nivelul de disperare al unora, in goana dupa ciolan. Este si cazul viceprimarului PNL din Bucov, Nicolae Nicolescu, acest liberal autentic, sustinator al doctrinei capitaliste, care, prins in focurile campaniei, a uitat niste mici amanunte. Pe care noi le consideram esentiale, motiv pentru care le vom face publice.

Pentru ca nu suportam ipocrizia si neasumarea, vom prezenta situatia de fapt a acestui liberal capitalist si antreprenor, care a inceput sa urle din toti bojocii impotriva socialistilor:

– Viceprimarul Nicolae Nicolescu – angajat in functie publica la Primaria Bucov (bugetar)

– sora viceprimarului Nicolae Nicolescu – angajata la ANAF, de ani buni, pe salariu mare (bugetar)

– sotia viceprimarului Nicolae Nicolescu – angajata la APIA, de multi ani, salariu mare (bugetar)

Mai sunt si alte persoane din familia si anturajul viceprimarului care, de asemenea, sunt angajate prin institutii publice, dar nu ne vom referi, momentan, decat la cei trei mai sus mentionati.

Pai, ce facem domnu’ viceprimar? Sugem de la stat cu 10 maini si ne vaitam de socialism? Pai, cum vine asta? Ce calitati antreprenoriale, ce masuri de dreapta si ce exemple “liberale” dati dvs. cetatenilor care v-au votat? Ne lamuriti si pe noi ce inseamna mafioteala asta second-hand? Pai, ori suntem golani, ori nu mai suntem!

Mai jos am atasat postarea de pe Facebook a celui care atat a fost in stare in viata: sa-si bage neamurile prin institutii publice si sa incaseze bani publici (ca un veritabil socialist). Am corectat si greselile gramaticale ale acestui urmas al Bratienilor, ca sa intelegeti cam cum arata un ipocrit agramat.

Related posts

Leave a Comment

eleven + 4 =