Aplicaţii româneşti de Internet of Things, promovate la Congresul Mondial de Soluţii IoT, de la Barcelona

12 noiembrie 2019  |  18:22  |  👁 402 Vizualizari


 

Şapte companii româneşti au prezentat aplicaţii IT din domeniul Internet of Things (IoT) în cadrul Congresului Mondial de Soluţii IoT, desfăşurat de marţi până joi la Barcelona, informează Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), care a sprijinit participarea firmelor româneşti.

Firmele româneşti prezente la Congresul Mondial de Soluţii IoT sunt SC Frontier Conect SRL, SC Insoftdev SRL, SC Memox Vision SRL, SC Nexus Electronics SRL, SC Roweb Development SRL, SC Service Return SRL şi SC Quest Global Engineering Services SRL, menţionează Ministerul Comerţului.

Soluţiile IoT propuse de firmele româneşti au fost prezentate publicului pe suprafaţa de 32.000 de metri pătraţi, în cadrul pavilionului naţional al României, la evenimentul la care au fost prezente alte peste 341 de firme din 120 ţări.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului expoziţional, delegaţia română a avut o serie de întâlniri, în cadrul cărora a discutat cu potenţiali parteneri despre cele mai noi inovaţii industriale IoT propuse la târg, precum şi despre perspectivele de stabilire a unor parteneriate în domeniu.

Participarea firmelor româneşti la eveniment a fost asigurată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, prin Programul naţional de promovare a exporturilor, în colaborare cu Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software (ARIES). Bugetul alocat acţiunii a fost de 438.900 lei fără TVA, precizează MMACA.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.