Aparente versus realitate. Ce fel de persoana esti in dragoste si relatii, in functie de zodie

Young beautiful tourist couple enjoying summer holiday on the seaside. Joyful girl piggybacking on young boyfriend

6 mai 2022  |  07:54  |  👁 1161 Vizualizari


Este destul de greu de aflat cum va fi viata noastra sentimentala. Perceptiile noastre fata de relatii si dragoste ne construiesc gandurile si asteptarile de la o relatie, adica fie un pat plin de trandafiri, fie un drum spinos plin de lacrimi. Nu putem sti niciodata sigur.

Cu toate acestea, astrologia ne poate ajuta sa intelegem viata noastra amoroasa analizand trasaturile de personalitate ale zodiilor noastre. E o diferenta mare intre aparente, asteptari si realitate!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aparente: Berbecul e mereu in cautare de aventura alaturi de persoana iubita. El crede ca certurile din cuplu se vor transforma in partide fierbinti de amor. De asemenea, ii place sa se ocupe de relatia lui fara sa acorde atentie la ceea ce isi doreste partenerul/a.

Realitate: Berbecul este, de fapt, rabdator si amabil si va face orice pentru partenerul/a. Are o personalitate apriga, dar e iubitor si tandru, facandu-l partenerul ideal. Se va certa si se va impaca matur si va merge mana in mana cu partenerul/a lui.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aparente: Taurul este extrem de incapatanat si se va lega de partenerul/a de viata asa cum considera de cuviinta. Ii pasa doar de gesturile romantice in relatii, lasand deoaparte alte aspecte ale iubirii. El va vedea un viitor bazat doar pe iubire si nu pe alte elemente compatibile.

Realitate: Cu siguranta este incapatanat, dar intr-un sens bun. E foarte grijuliu atunci cand vine vorba de partenerul/a sau si intotdeauna ii face complimente. Se va asigura ca viitorul lor este solid, fara lacune vizibile.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aparente: Gemenii sunt atat de impulsivi incat nu vor putea rezista mult intr-o relatie. Ei si partenerul/a lor vorbesc mereu despre lucruri diferite. Nu sunt niciodata siguri de relatia lor, asa ca partenerul lor tinde sa se simta singur in relatie.

Realitate: Gemenii sunt foarte distractivi si partenerul lor nu se va plictisi niciodata cand sunt impreuna. Acest semn este reprezentat de oameni foarte sociabili si veseli, motiv pentru care toata lumea ii iubeste. De asemenea, sunt foarte dornici sa afle mai multe despre partenerul lor tot timpul.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Aparențe: Racul e atât de grăbit, încât începe să-și planifice viitorul doar după două întâlniri. Acest lucru îl sperie de obicei pe partenerul lui, deoarece nimeni nu vrea să se gândească atât de departe într-o relație care abia începe. Se scufundă prea adânc înainte ca dragostea să se instaleze în relație.

Realitate: Cu siguranță este foarte sensibil și drăgălas, dar își ia timpul necesar înainte de a intra într-o relație. Are propriul lui mod de a face față emoțiilor și pentru asta se străduiește să comunice eficient cu partenerul/a. Își va iubi partenerul/a profund în ciuda tuturor lucrurilor.

Leu(22 iulie – 22 august)

Aparențe: Leul este o persoană foarte egocentrică, căruia îi pasă atât de mult de el însuși încât partenerul/a lui se simte nesigur și ignorat. Nu va petrece prea mult timp cu persoana iubită deoarece are multe alte lucruri de făcut.

Realitate: E, de fapt, exact opusul a ceea ce toată lumea crede. Leul își va sprijini partenerul și îl va face să se simtă mai bine în zilele lui mai proaste. Îl va susține atunci când are cea mai mare nevoie de el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Aparențe: Partenerul/a Fecioarei trebuie să depună multe eforturi pentru ca acest semn să se deschidă. Deoarece e atât de critică, este dificil pentru partenerul ei să se simtă complet confortabil în fața ei. Îi pasă de ceilalți, dar face adesea comentarii sarcastice care ar putea răni.

Realitate: Fecioara e răbdătoare și grijulie, dar numai până când își dă seama că partenerul ei nu merită. Nu va pierde nicio secundă cu persoana greșită, mai ales dacă obiceiurile proaste ale acesteia din urmă împiedică dezvoltarea relației. Își va iubi partenerul și îl va motiva să fie mai bun dacă simte că el este alesul.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Aparențe: Balanța este foarte sociabilă, iar partenerul/a lui trebuie să se aștepte la multe petreceri. Îi place să fie în preajma partenerului ei și, de asemenea, apreciază gesturile romantice mari. Versiunea ei de relație trebuie să fie ruptă din basme.

Realitate: Iubește petrecerile, dar prioritizează petrecerea timpului cu partenerul ei. Nu va ezita să lupte pentru el dacă este ceva în nereguulă, pentru că știe că relația lor este adevărată și puternică. Va înfunta cu curaj toate obstacolele.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Aparențe: Scorpionul este posesiv și manipulator. El își va controla partenerul/a pentru a putea rămâne cu propriile preferințe și gusturi, ignorând sentimentele acestuia. De asemenea, va dispărea zile întregi până când va apărea din nou.

Realitate: Scorpionul este rezervat și îi ia mult timp să se deschidă în fața cuiva. Cu toate acestea, dacă este într-o relație, va fi sincer, loial și extrem de grijuliu. Nu există nici urmă de îndoială că partenerul/a lui se va simți cea mai specială și mai prețuită persoană din lume. De asemenea, investește timp de calitate cu persoana iubită.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Aparențe: Îi place să exploreze lumea în lung și-n lat tot timpul, chiar dacă asta înseamnă să stea departe de partenerul/a lui. El ia dragostea foarte dezinvolt și acest lucru îl agită pe partenerul lui până la punctul de a face cale întoarsă. Acest semn pur și simplu nu se poate adapta la nimic serios și are nevoie de mult timp pentru a se deschide față de o persoană.

Realitate: E un om pozitiv și vesel care are un mod unic de a-i face pe oameni să se simtă speciali. E curios și vrea ca partenerul/a lui să-l aprecieze și să-l facă se se simtă iubit mereu. Își va sprijini partenerul/a în pasiunile lui/ei și va rămâne dedicat relației.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Aparențe: Capricornul e dependent de muncă și nu își pierde timpul cu întâlniri și relații. Dacă se întâmplă să fie într-o relație, nu își va exprima cu ușurință sentimentele și poate fi, de asemenea, arogant și lipsit de emoții.

Realitate: E foarte loial și va rămâne alături de partenerul/a lui până la sfârșit. Pur și simplu nu își pierde timpul cu lucruri inutile, deoarece are o etică de lucru și un program foarte strict. Poate fi la fel de distractiv ca și alții, mai ales când sunt la o petrecere. Se va deschide în fața partenerului/ei atunci când va avea încredere totală în el/ea.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Aparențe: Vărsătorul nu urmează niciodată un model fix, fie va fi extrem de iubitor câteva zile, fie foarte distant în celelalte. Acest lucru poate fi epuizant din punct de vedere emoțional, deoarece acest semn nu reușește să fie cu partenerul/a lui atunci când are cea mai mare nevoie de el. Se bucură de libertatea lui prea mult pentru a pune preț pe nevoile partenerului/ei lui.

Realitate:
 Are cu siguranță nevoie de libertatea lui, dar își va încuraja și partenerul/a să aibă timp de unul singur. Îi pasă mult de partenerul/a său și va continua să-l convingă să fie cea mai bună versiune a lui. Acesta este modul în care își arată dragostea față de el.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Aparențe: Peștii sunt foarte emotivi și sensibili. Este greu pentru partenerul lor să inițieze o conversație fără să-i facă să plângă. Acest semn îl face pe cel de lângă el să se simtă oribil când se ceartă sau își exprimă îngrijorările. Peștii sunt romantici și așteaptă întotdeauna gesturi romantice din partea persoanei care se află lângă ei.

Realitate: Peștii își folosesc sensibilitatea pentru a-și calma partenerul/a în momentele de nevoie. Sunt foarte grijulii și vor face orice pentru a-i ajuta pe cei dragi. Nu le este frică să-și exprime dragostea în cel mai intim sau mai grandios mod posibil, așa că este o binecuvântare pentru partenerul lor să aibă pe cineva atât de înțelegător și iubitor.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.