Anunț important pentru toți clienţii BCR! Nu-şi vor putea folosi cardurile. Ce se întâmplă în această noapte

17 iulie 2020  |  15:03  |  👁 607 Vizualizari


BCR îşi informează clienţii asupra unor lucrări programate pentru noaptea de vineri spre sâmbătă, timp în care aceştia nu îşi vor putea folosi cardurile. Ce alte detalii oferă banca?

Banca Comercială Română (BCR) va opri sistemul de carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă (18 iulie, între orele 01:00 și 05:00), pentru a putea permite derularea unor procese anuale de îmbunătățire specifice VISA și Mastercard.

În acest interval orar nu vor putea fi utilizate echipamentele de tip ATM (bancomate), MFM (mașini multifuncționale) și POS (aparatele de plată cu cardul). De asemenea, cardurile BCR nu vor putea efectua tranzacții în rețeaua BCR si nici în alte rețele de acceptare.

În aplicația George (Mobile & Internet Banking) nu vor putea fi efectuate operațiuni specifice cardului (blocare/deblocare card, modificări limite tranzacționale, rambursare card de credit) .

Tranzacțiile la automatele de schimb valutar (ASV-uri) nu vor fi afectate, iar cele la ghișeele automate (APT-uri) vor putea fi realizate numai cu autentificare cu cartonaș cu cod de bare, fără să fie posibilă autentificarea cu card BCR.

Pentru suport și informații mai detaliate, clienții pot apela gratuit Contact Center-ul BCR la *227, apelabil gratuit din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 apelabil din strainatate la tarif normal.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.