Ambulanță din Prahova implicată într-un accident, în Urlați. Pacienta cu AVC a scăpat ca prin minune

15 septembrie 2022  |  05:39  |  👁 316 Vizualizari


O ambulanţă din Prahova, care se afla în misiune, a fost implicată într-un accident de circulaţie, miercuri seară, pe o stradă din localitatea Urlaţi.

Într-o intersecţie, o şoferiţă nu a oprit la indicatorul „STOP” şi a lovit autospeciala care transporta o pacientă de 77 de ani, cu suspiciune de accident vascular cerebral.

În urma impactului, ambulanţa a fost proiectată în peretele unei case, iar asistenta de pe echipaj a fost rănită şi dusă la spital.

Într-o intersecţie, unde se află indicatorul „STOP”, o şoferiţă de 48 de ani a intrat în drumul principal fără să observe o ambulanţă care se îndrepta către spital. Autoturismul ei a lovit în plin autospeciala, care s-a izbit de peretele unei locuinţe, în timp ce maşina s-a oprit într-un copac. Femeia de la volan susține că ambulanța nu aveam semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În ambulanţă se afla o pacientă de 77 de ani, cu suspiciune de accident vascular cerebral. Din fericire, acesta nu a fost rănită în urma accidentului. Asistenta care o însoţea a suferit însă mai multe leziuni.

Proprietarul casei avariate povesteşte că a auzit o bubuitură şi apoi a simţit lovitura în zid.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.