Amanta care a ajuns directoare

Liberalii demonstreaza inca o data ca sustin familia netraditionala, iar asta se traduce, in viziunea lor, prin relatii extraconjugale si partide de amor pe ascuns, in birouri din institutii publice.

Astazi, va prezentam povestea unui lider PNL judetean si a amantei sale, pe care o iubeste atat de mult incat i-a oferit un post caldut de director interimar la Maternitatea din Ploiesti.

Faptul ca iubita “netraditionala” a liberalului a beneficiat de influenta acestuia din urma pentru a deveni peste noapte director de spital nu ne mira foarte tare. Pana la urma, e un schimb onorabil facut in baza unei relatii bazate pe dragoste sincera.Doamna se numeste Ana-Maria Serban si conduce interimar Spitalul Obstetrica-Ginecologie din Ploiesti.

Ce e cu adevarat uluitor e faptul ca cei doi au fost prinsi in fapt, in spital, in timp ce isi faceau de cap (intelegeti voi ideea…) prin birourile Maternitatii. Exact ca doi adolescenti hormonali, liberalul si amanta nu si-au putut stapani pornirile iar asta i-ar putea costa pe amandoi atat functia cat si onoarea.

 

Related posts

Leave a Comment

five × 1 =