Ajutoare pentru nevoiasii din Bucov, din partea Asociatiei Romanilor din Italia

Ieri,5 iulie 2018,  Asociatia Romanilor din Italia (ARI), in colaborare cu partenerii CCIRO Italia, Absolut TV si Salvamamme au continuat calendarul actiunilor din programul “SOS Romania”, program initiat in urma cu multi ani, prin care sunt distribuite cantitati importante de ajutoare si bunuri pentru copiii si adultii aflati in dificultate.

 

Pentru o zi, la Parcul Memorial ‘’Constantin Stere’’ din comuna Bucov, Dna. Laura Mihaela Moagher, Dna. Alina Ene, Dl. Sandu Stefan, impreuna cu Dl.Mircea Cosma au fost volunatari ai Asociatiei Romanilor din Italia, oferind imbracaminte, incaltaminte si alte bunuri unui numar de  circa 100 de copii si tot atatia adulti.

Voluntarii si-au continuat actiunea oferind ajutoare si in alte centre de copii si orfelinate din Ploiesti.

Prin aceste actiuni, ne propunem ca in anul Centenarului sa intarim sentimentul de solidarietate intre romanii plecati si cei ramasi acasa. Multumesc celor care au facut posibila realizarea acestei actiuni prin implicarea lor si ii asiguram ca nu ne vom opri aici si vom desfasura si alte proiecte de anvergura in viitorul apropiat” a declarat Eugen Terteleac, presedintele Asociatiei Romanilor din Italia.

Related posts

Leave a Comment

9 + fifteen =