Aflați predicția zilei la pariuri sportive!

Dacă sunteți în impas și nu știți pe ce echipă să pariați, banipejos.ro vă oferă câteva sugestii argumentate, pe care să puteți conta ca fiind variante posibil câștigătoare!

CROATIA – SPANIA

Finalista mondialului din Rusia are o situatie complicata in Liga Natiunilor, acolo unde a reusit un singur punct dupa doua etape. Umilita in tur cu 6-0, echipa lui Modrici va incerca sa se razbune pe teren propriu in fata unei echipe care a aratat slabiciuni mari pe faza defensiva in meciul cu Anglia. Credem ca de aceasta data partida va avea goluri de ambele parti, Spania dorind si ea sa spele esecul din etapa trecuta si sa se asigure ca pe Wembley va fi suficient egalul.

PRONOSTIC: GG (Ambele inscriu)

COTA: 1.85

UNGARIA – ESTONIA

Dupa un spectaculos 3-3 in tur, cand Estonia a condus si apoi a intors de la 1-2, Ungaria are mare nevoie de victorie diseara pentru a trage sperante la locul secund. Cele doua puncte pierdute in Estonia pot conta enorm, astfel incat gazdele nu-si mai permit pasi gresiti. Credem ca vor cauta victoria de la inceput si nu vor risca un egal pe final.

PRONOSTIC: 1&G2+ (Ungaria invinge si inscrie minim 2 goluri)

COTA: 1.68

Related posts

Leave a Comment

thirteen − 10 =