Aflați ce evenimente sunt în acest Weekend în Prahova

Sfârșitul de săptămână aduce în Prahova evenimente pentru toate gusturile, la fel ca weekend-ul trecut. Avem festival culinar și intercultural, petrecere elegantă în aer liber, târg cu bunătăți, concerte în Ploiești și în jurul Ploieștiului. 

Sâmbătă, pe 15 iunie, la Irish Pub Ploiești, de la ora 20.00, te poți întoarce în timp, cu 10 ani în urmă la Rooftop Party. 

De vineri, 14 iunie și până duminică, cu începere de la ora 10.00. în Parcul Toma Socolescu din Ploiești, se desfășoară Festivalul Turcesc.

,,În premieră în Ploiești ajunge fanfara otomană. În perioada 14-17 iunie, puteți să vedeți dervişii rotitori și să va delectați cu delicatese turcerști. Va așteptăm la Festivalul Turcesc din parcarea Griviței!”

Tot la capitolul gastronomic se înscrie și evenimentul de duminică de la ora 16.00 la Restaurantul El Camaron din Ploiești. Late Brunch Partyte așteaptă cu ”preparate atent alese bazate pe fructe de mare si peste, acompaniate de un Candy BAR 100% BIO. Vinul fiind un bun prieten al fructelor de mare, Cramele BOLGIU se alatura acestui eveniment cu o gama variata de vinuri pentru degustare”. Află mai multe despre eveniment Aici.

Sâmbătă, la Grădina de Lavandă de la Țipăreștise desfășoară două evenimente. Dimineață de la 9,30 învățăm să mâncăm sănătos. ”Ce putea merge mai bine dupa o sedinta de yoga decat o discutie despre cum sa ne hranim sanatos si o deminstratie cu Thermomix alaturi de Roxana Stamate!”. După aceea, sunteți invitați la un atelier de creațiepentru mici si mari.

Accesul in Gradina de Lavanda este de 10 ron/pers cu varsta peste 10 ani.

Duminică, 16 iunie, de la 8.30-16.00, iubitorii de natură și mers cu bicicleta sunt invitați la un eveniment deosebit.

,,Nu degeaba traseele de la Paulesti se afla in topul preferintelor riderilor! Fie ca esti in cautarea propriilor limite sau vrei sa faci un antrenament pe cinste pentru Carpathian MTB Epic,Livada cu Ciresieste o provocare perfect echilibrata.

La cea de-a 6-a editie, Livada cu Ciresi rupe monotonia turelor de la campie, fara diferente mari de nivel, si surprinde prin varietatea si accesibilitatea track-urilor.

Traseele, conturate cu atentie printre dealuri si paduri, ofera oricarui pasionat de sportul pe doua roti senzatii grozave, in chip de portiuni solicitante, poteci numai bune de gonit in viteza si coborari euforice. Livada cu Ciresi are pregatita o mica escapada pentru toti!”

sursa: Prahova Economică

Related posts

Leave a Comment

one × two =