Află ce nouă structură va fi înființată la Consiliul Județean Prahova!

Consiliul Județean Prahova înființează un club de handbal, prin preluarea echipei de handbal HC Activ Ploiești!

Este unul dintre obiectivele de suflet ale președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, care va supune aprobării legislativului județean, în cadrul ședinței din această lună, un acord de principiu privind înființarea acestui club sportiv.

Preluarea de către CJ Prahova a echipei antrenate de către Florin Ciupitu va reprezenta o adevărată revigorare a echipei de handbal senioare a HC Activ Ploiești, mult așteptată de către reprezentanții clubului.

Antrenorul Florin Ciupitu afirmă că înființarea clubului de handbal de către Consiliul Județean Prahova va reprezenta atât un impuls din punct de vedere financiar, cât și un stimul fantastic ce va permite chiar să se gândească la promovarea în Liga Națională.

,,Sprijinul  care a venit exclusiv de la domnul președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, este unul remarcabil, pentru că, astfel, prin tinerețea sa și prin implicarea în fenomenul sportiv, aduce un suflu nou unei echipe de handbal cu un potențial foarte ridicat”, a precizat Florin Ciupitu.

HC Activ Ploiești își desfășoară activitatea din anul 2000, fără întrerupere, din echipa de senioare a clubului făcând parte, la un moment dat, și staruri ale handbalului feminin din România, una dintre componente fiind chiar Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European de Handbal.

Related posts

Leave a Comment

1 × two =