Adult începi să devii la 25 ani, ce înseamnă asta?

Odată cu absolvirea unei universități, fie a licenței sau a etapei de master, există șanse destul de mari să ai o perspectivă despre ceea ce îți dorești de la viața ta. Primul loc de muncă în concordanță cu cariera, planuri de logodnă sau prima rată la un apartament sunt printre primii pași prin care ajungi să devii cu adevărat mândră de realizările tale.Astfel de ocazii îți permit să îți dai seama de faptul că o pereche de teniși cu blugi și un tricou nu se mai potrivesc în orice loc ai merge, mai ales atunci când locul de muncă urmărește alte standarde. Așa că fie că îți dorești o viață de corporatist sau vrei să fii un antreprenor tânăr, cu siguranță va trebui să ai de-a face cu aceleași provocări.
Viața de după absolvirea școlilor
Dacă până acum purtai tocuri doar la majorate sau la banchetul de absolvire, ai face foarte bine să începi să e obișnuiești cu încălțămintea feminină precum clasicii pantofi de damă și al lor efect de feminitate indescriptibilă. Aici, devine destul de imperativ faptul că trebuie să te obișnuiești o zi întreagă cu o pereche de stiletto în picioare.
Dincolo de rutina pe care ți-ai făcut-o la cursurile de facultate sau master, există viața care te pune în fața consecințelor tuturor acțiunilor pe care le-ai făcut până în acest moment. Ca de exemplu, statutul de contribuabil, despre care rareori se discută înafara profilelor economice, unde ești supusă în fața unor termeni precum: impozit, C.A.S, carte de muncă sau salariu net și brut. Drepturile și responsabilitățile erau cuvinte pe care le luai în serios în serios doar în sesiune, dar care acum au o total altă însemnătate. O însemnătate de care depinde toată viața ta de adult, cu statutul și valoare socială pe care o ai cu adevărat.
Ca adult trebuie să înveți să fii stăpân… mai ales pe tine
Dacă totuși nu găsești o pereche de stiletto ca fiind ingredientul perfect pentru o atitudine de om determinat, probabil ceva precum colecția de botine pentru femei îți va permite să optezi pentru un aspect ușor mai casual fără a diminua din efectul pătrunzător al pantofilor cu toc.
Astfel de încălțăminte începe să fie viabilă începând cu finalizarea primului sfert din viața ta, deoarece abia atunci responsabilitățile și statutul social începe să prindă cu adevărat un contur. Contur care reiese cel mai bine din cine ești și cum arăți. Referitor la acest aspect, imaginea într-un astfel de context devine tot mai mult un factor extrem de luat în considerare, mai ales atunci când acesta deseori determină cine ești. Cu toate că acest lucru sună urât, este adevărat și trebuie folosit drept un atu, în loc să fie un prilej de nemulțumire și complacență.
Totuși, trebuie să mai lași acel corporate look de-o parte…
Viața de birou, problemele de oraș, stresul de zi cu zi și groaza care-ți pătrunde în inimă atunci când auzi cuvântul responsabilitate, pălesc rapid și devin monotone cu timpul. Tocmai de aceea ai face bine să nu uiți de ceea ce-ți place, pentru că viața de adult cu toate că înseamnă un alt nivel și o schimbare radicală, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la ceea ce te face fericită. Plimbările în parc, serialele în pijamale sau concertele la formațiile preferate n-ar trebui să dispară, pentru că în cele din urmă, dintre toate acestea, cea mai importantă ești tu.

Related posts

Leave a Comment

2 × 2 =