Adrian Dobre a folosit ilegal în scopuri electorale antetul Primăriei Ploiești în scrisoarea mincinoasă adresată ploieștenilor

Acuzații grave aduse primarului Adrian Dobre în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Ploiești de sâmbătă. Edilul șef a fost acuzat că a folosit în mod nelegal și în scop electoral antetul Primăriei Ploiești într-o scrisoare adresată ploieștenilor. Ba mai mult, Adrian Dobre a fost acuzat că a furnizat informații false ploieștenilor și că scrisoarea a avut strict un caracter politic, ci nu unul administrativ.

Unul dintre cei care au ridicat această problemă a fost consilierul local Bogdan Hodorog, președintele PMP Ploiești. Acesta l-a acuzat pe primarul Adrian Dobre că a mințit în momentul în care a susținut că formațiunea din care face parte a votat pentru majorarea tarifului la gigacalorie.

La finalul discursului, Hodorog i-a solicitat să dezmintă public informațiile apărute în scrisoarea emisă de primarul Adrian Dobre, însă edilul a preferat să-l ignore, conștient de greșeala făcută, nedorind să aibă o reacție pe acest subiect.

Citiți continuarea pe deprahova.ro

Related posts

Leave a Comment

sixteen − eleven =