ADELINA PESTRIȚU, NEGOCIERI INTENSE CU ANTENA 1 ȘI KANAL D. AM AFLAT CE EMISIUNI I S-AU PROPUS

13 decembrie 2019  |  13:16  |  👁 1083 Vizualizari


Mișcare-surpriză pe piața media: Adelina Pestrițu revine pe micul ecran. Frumoasa vedetă se află în negocieri intense cu Antena 1 și Kanal D.

Ar avea de ales între prezentator și jurat

Din câte se pare, oferta celor din Antenă a fost postul de prezentatoare a noului show matrimonial ”Mireasa”, care ar urma să înceapă la Antena 1. Iar cei din Kanal D i-ar fi propus vedetei postul de jurat la celebra emisiune ”Bravo, ai stil!”.

Pentru că are experiență, fiind prezentatoare mult timp la Kanal D și beneficiază de o imagine extrem de puternică – a ajuns chiar până în Los Angeles, pe covorul roșu, la „Best Romanian Pop Culture Influencer 2019”, alături de vedete mondiale, cum ar fi Kim Kardashian și PINK –  Adelina Pestrițu ar avea parte de contracte financiare extrem de avantajoase. Iar decizia de revenire pe micul ecran ar urma să fie bine foarte cântărită de aceasta.

Dacă va bate palma cu Kanal D, Adelina are toate șansele să o jurizeze pe Andeeea Tonciu. Potrivit surselor noastre, bruneta va participa la următoarea ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Din câte se pare, Andreea Tonciu ar vrea să demonstreze tuturor că are stil atunci când vine vorba de fashion.

Adelina Pestrițu a recunoscut că este geloasă!

Adelina Pestrițu se consideră o femeie împlinită din toate punctele de vedere, are o familie frumoasă, pe care și-a dorit-o dintotdeauna, cunoscând succesul și pe partea profesională. Deși are foarte mare încredere în soțul ei, Virgil Șteblea, bruneta recunoaște că este geloasă atunci când sunt femei în apropierea lui, și asta pentru că îl iubește foarte mult.

„În general, dacă vorbim despre alte femei în apropierea soțului, da, sunt geloasă, pentru că orice femeie este geloasă, dar dacă vorbim despre relația pe care copilul meu o are cu tatăl ei, ar fi absurd să fiu geloasă. Mai vin persoane la mine și-mi spun că-și cer scuze și speră să nu mă supăr, dar Zenaida seamănă atât de mult cu Virgil. Pe bune? Este taică-su, adică logic că seamănă. Sunt mândră că seamănă cu el pentru că eu îl iubesc pe soțul meu și am făcut-o din iubire și e normal să-l văd pe el în miniatură”.

Adelina și soțul ei pun la cale o afacere!

Adelina și Virgil doresc să îmbine și utilul cu plăcutul, așa că plănuiesc să deschidă, împreună, o afacere. Cei doi au visat, de multă vreme, la un magazin de bijuterii, iar proiectul lor ar fi pe cale să prindă ”viață”.

”Urmează să lansăm un magazin de bijuterii și de ceasuri de lux, asta se va întâmpla cât de curând. Ne bucurăm că putem să ne ajutăm unul pe celălalt, pentru că și el va avea nevoie de mine. Evident de promoter, pentru că va trebui să aduc la cunoștință celor care mă urmăresc despre această afacere a noastră, a familiei, și să le prezint produsele pentru ca oamenii să fie mai relaxați în alegerea produselor pe care vor să le achiziționeze din magazin”,  a declarat Adelina Pestrițu.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.