Aceste poze cu oameni izolați acasă îți vor face ziua mai bună

30 martie 2020  |  07:39  |  👁 457 Vizualizari


Pandemia a lovit numeroase țări din Europa și-a împins milioane de oameni către muncă de acasă și (auto)izolare acasă. Un fotograf a profitat de moment ca să fotografieze oamenii fără să se apropie de ei. Și i-a ieșit o serie excelentă pentru perioada asta.

Adas Vasiliauskas este în Lituania, unde au fost surprinși oamenii din aceste imagini. El susține că, din moment ce majoritatea oamenilor stau în casă în perioada asta, și-a scos drona și a început să-și fotografieze vecinii. „Este o metodă 100% de contact uman zero prin care să vezi ce lucruri nebune fac oamenii în timpul lor de carantină”, a spus acesta.

Vasiliauskas a pornit acest demers și pe fondul problemei pe care el o are din cauza pandemiei. Pe măsură ce în Lituania au fost luate măsuri de limitare a deplasării populației, activitățile sale au fost anulate. „Am știut că trebuie să fotografiez ceva interesant, dar distanțarea socială impune câteva probleme. La început, m-am gândit să fotografiez oamenii cu un obiectiv cu zoom, dar mi-am amintit că folosesc constant o dronă la nunți, iar drona implică contact uman zero”, a adăugat acesta.

Proiectul a început cu prieteni, iar acum sunt poze cu zeci de oameni

El susține că a început proiectul ca să le facă oamenilor ziua un pic mai bună pe fondul tuturor veștilor nefericite. A căutat, totodată, să surprindă momente amuzante sau care să te inspire cu perioada ta de izolare la domiciliu.

O să vezi în imaginile de mai jos și oameni care muncesc de acasă. Balconul poate deveni lejer un al doilea birou, iar cel puțin în perioada asta vremea devine mai bună. Ca să vezi tot proiectul lui Adas Vasiliauskas ai la dispoziție atât site-ul său personal, cât și contul de Instagram. Mai jos ai câteva dintre cadrele aparte din proiectul izolării la domiciliu.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.