A murit generalul Damian Miclea, fost şef al poliţiei prahovene

24 ianuarie 2020  |  13:23  |  👁 56 Vizualizari


Familia şi foştii colegi din poliţie anunţă cu regret decesul fostului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova,  G-ral (r) Prf. Univ. Dr. MICLEA DAMIAN.

Cei care îşi doresc să aducă un omagiu, o pot face de astăzi, 24 ianuarie 2020, la Biserica Sfântul Dumitru din localitatea Ploieștiori, str. Teleajen, acolo unde va fi depus trupul celui care a fost un bun profesionist în toate domeniile în care a activat. Înhumarea va avea loc duminică, 26 ianuarie, orele 12:00, la cimitirul din aceeași localitate.

Printr-un comunicat de presă, IJP Prahova a transmis următorul anunţ:

“Întregul colectiv al inspectoratului transmite familiei sincere condoleanțe și gânduri de compasiune, alăturându-se celor care îi aduc un ultim și pios omagiu.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Pe pagina de facebook a regretatului Damian Miclea, familia şi prietenii au început să posteze mesaje tulburătoare:

“Drum lin spre lumină d.nule G-ral (r) Prof. Univ. Dr. Miclea Damian!!!
… într-o zi importantă pentru România (Mica Unire – Unirea Principetalor Române) a încetat din viață un om deosebit și un profesionist desăvârșit … un om care încerca să pună ordine și echilibru într-o lume profund dezechilibrată, un om deștept și foarte serios, foarte corect, punctual și obiectiv … care a avut încredere în mine, uneori mai mult decât am avut eu …”

“Mi-a fost drag prieten si asociat. A fost un om bun si corect pe care il cunosc inca din copilarie. Avea o inteligenta sclipitoare si un suflet mare.
Din pacate a suferit prea mult si s-a stins prea devreme.
Imi pare sincer extrem de rau pentru aceasta imensa pierdere.
Condoleante familiei. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace.
Sa fii primit intre ingeri , Damian Miclea!”

Damian Miclea îşi pierduse soţia într-un tragic accident rutier petrecut în urmă cu câţiva ani pe strada Văleni din Ploieşti.

Damian Miclea avea 66 de ani.

Dumnezeu să îl odihnească în pacea sa!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.