Primarul Andrei Volosevici: Ploiestiul va primi 170 de refugiati

7 martie 2022  |  16:19  |  👁 526 Vizualizari


Ploieștiul, alături de refugiații din Ucraina

Ploieștiul este alături de refugiații din Ucraina. Primul transport cu ajutoare strânse de Primărie este pregătit să plece către granița României cel târziu luni. De altfel, potrivit primarului, în municipiul nostru sunt așteptați 170 de refugiați, care vor primi din parte municipalității un acoperiș deasupra capului, hrană, dar și diverse activități pentru copii, astfel încât aceștia să uite, măcar pentru o clipă, de suferința la care sun supuși.

Primăria Municipiului Ploiești a demarat ample campanii destinate refugiațiilor din Ucraina. Potrivit primarului Andrei Volosevici primul transport cu ajutoare este pregătit să către granița României cel târziu luni.

Potrivit primarului Andrei Volosevici, Ploieștiul este pregătit să găzduiască 170 de refugiați, care vor primi un acoperiș deasupra capului, hrană, dar și diverse activități pentru copii, astfel încât aceștia să uite, măcar pentru o clipă, de suferința la care sun supuși.

De precizat faptul că, 66 de copii fără părinți dar, nouă adulți au fost preluaţi şi cazaţi la Complexul de Servicii Comunitare „Rază de Soare” Băicoi, din cadrul DGASPC Prahova, şi la două centre din Poseşti şi Vălenii de Munte ale Asociaţiei Pro Vita.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.