5 PAȘI SIMPLI CA SĂ ATRAGI IUBIREA ÎN VIAȚA TA

13 decembrie 2021  |  09:41  |  👁 679 Vizualizari


Dacă vrei să învingi rutina zilelor din săptămâna, să ai mai mult timp pentru tine și să îți deschizi sufletul pentru a întâlni marea iubire, poți urma câțiva pași simplu în fiecare zi, care îți vor deschide ușa inimii și vor activa legea atracției, pentru a întâlni sufletul pereche și a aduce iubirea în viața ta.
Așa cum mediul are un efect asupra noastră, și noi înșine, prin atitudinea și gândurile noastre, avem un impact asupra lumii exterioare. Tot ceea ce facem, ce spunem, alegerile noastre ne contruiesc destinul și nu degeaba se spune că suntem arhitecții propriei vieți.
Iată câteva alegeri zilnice pe are le poți face pentru a atrage iubirea în viața ta.
Dăruiește iubire
A dărui iubire include o gamă de exerciții pe care să le facem cu noi înșine. Nu este suficient să iubim oamenii și vietățile din jurul nostru, ci trebuie să le și dăruim iubirea noastră, adică să le-o arătăm. Așadar încercă să interacționezi cu căldură, să nu critici orice, să apreciezi tot ce-i frumos în ceilalți și să oferi din inimă, să dăruieșți din ceea ce ai, să împarți când simți că poți.
Dăruința nu se realizează cu așteptări, așadar nu te aștepta neapărat la recunoștința celorlalți, însă această atitudine deschide noi drumuri către iubire.
Învață să ierți și să TE ierți
Ca să poți merge mai departe cu sufletul limpezit, ai nevoie de iertare, fără aceasta, sufletul nostru nu este liber să iubească din nou. Așadar încercă să ierți acele persoane care ți-au greșit, nu în ideea de a tolera greșelile, ci cât să nu te mai mistuie trecutul.
Dacă simți remușcări față de tine însăți, ncearcă să te ierți, să îți dai puterea de a merge mai departe, spre un nou început.
Vindecă traumele trecutului
Impactul traumelor din trecutul nostru diferă de la om la om, uneori acesta poate fi foarte puternic.
Mulți terapeuți lucrează în zona vindecării traumelor, a copilului interior, astfel că acolo unde simțim nevoia, le putem cere ajutorul pentru a ne identifica rădăcinile durerilor și a situațiilor repetitive din viața noastră.
De exemplu, dacă simți că un anumit tip de relație toxică se tot repetă în viața ta, cu siguranță o idee bună ar fi să cauți în traumele trecutului tău. Aceste traume adesea ne creează un pattern în alegerile noastre, unul vicios, negativ.
Învață să îți acorzi timp în fiecare zi
Pentru ca ceilalți să ne aprecieze, este important ca noi să fim primii care ne apreciem. Este important să ne acordăm un timp al nostru, pe care să îl folosim pentru a învăța, pentru a explora, pentru a ne distra și, desigur, pentru a ne răsfăța.
A avea grijă de trupul, sufletul și mintea noastră ne ajută să dobândim și să ne menținem un echilibru interior, fără de care nu vom reuși în relațiile cu ceilalți.
Construiește-ți și ai grijă de viața ta socială
Oricât de ocupată ai fi, fără o viață socială, fără prieteni, fără a ieși și a petrece timp cu aceștia șansele să întâlneșți sufletul pereche devin mai mici. Poate doar să se angajeze în același birou cu tine, căci la ușa casei tale nu va veni să bată.
Așadar, nu neglija viața ta socială. Cunoaște oameni noi, călătorește, extinde-ți cunoștințele și astfel vei deschide căile către a întâlni sufletul pereche.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.