5 dintre cele mai ciudate și amuzante întâmplări din jungla online

IMDB – marea bază de date în domeniul cinematografiei este unul dintre cele mai vechi site-uri existente online. A fost înființat în anul 1990, de către rețeaua USENET, fiind la începuturile sale un comparator între actrițele cu cei mai frumoși ochi din televiziune. Știați acest lucru?

 

Ei bine, tot în lumea showbizz-ului ne învârtim și cu al doilea fapt. Știați că fondatorul match.com – Gary Kremen și-a pierdut iubita în favoarea unui bărbat pe care aceasta l-a întâlnit chiar pe rețeaua creată de iubitul ei? Ei bine, succesul din succes se trage! Dar parcă această întâmplare le depășește pe toate.

 

Știați că, Ashley Madison, un website pentru dating din America a fost dat în judecată pentru daune de 21 de milioane de dolari de către un fost angajat care a invocat că și-ar fi pus în pericol starea încheieturii, intrând pe site și tastând sute de descrieri pentru profilele false ale așa ziselor pretendente ce se înregistrau pe site? Ce este și mai amuzant este faptul că procesul chiar a fost câștigat.

 

Al patrulea fapt nu este atât de amuzant, pe cât este de surprinzător. Știați că, în conformitate cu unele studii, există o posibilitate de trei ori mai mare de a vă trezi cu un virus în calculator după ce a-ți intrat pe un site al unei biserici, decât dacă ați intrat pe un site pornografic?

 

Iar pentru final, dragi deținători de restaurante, aveți grijă cu cine vă încurcați când primiți o comandă. În anul 2012, site-ul Papa John’s a fost dat jos de către o echipă de hackeri – identificați mai târziu ca fiind gruparea UGNazi – pentru că mâncarea le-a întârziat mai mult de două ore de la data plasării comenzii.

 

Sursa: baboon.ro

Related posts

Leave a Comment

twelve − eleven =