40.000 de oameni au participat vineri la mitingul PSD

Craiova a găzduit vineri aproximativ 40.000 de oameni, veniți din tot județul pentru a vedea mitingul PSD organizat cu ocazia lansării candidaților la alegerile europarlamentare. La eveniment au luat parte toți candidații PSD.

Claudiu Manda estima chiar înaintea începerii evenimentului, faptul că numărul de simpatizanți va fi mult peste cel al participanților la mitingul organizat de PNL: ,,Am văzut la mitingul celor de la PNL când spunea că vor câștiga și în Oltenia. O să vadă și doljenii și craiovenii și, sper toată țara, că în comparație cu 2500 de participanți la mitingul PNL, din toată Oltenia, la noi, la Craiova vor fi, doar din Dolj, 40.000 de mii de oameni. Am luat autorizațiile necesare, este spațiul pentru câte persoane vor veni. Avem confirmări de la colegii din teritoriu, de aceea spun că ne așteptăm la 40.000 de oameni: membrii noștri, simpatizanți, militanți, și sigur că și alți oameni care doresc să participe la acest miting sunt bine veniți. Nu facem miting ca răspuns la al celor de la PNL. Noi, în județul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu cei de la PNL. Oamenii știu ce au făut sau mai degrabă ce nu au făcut cât timp au avut ocazia să guverneze. Un singur exemplu pot să vă dau: din județul Dolj au fost patru miniștri ai Transporturilor și spun acum că nu s-a făcut nimic cu drumul expres Craiova – Pitești, în condițiile în care, acum, la insistențele noastre a început procedura. Astăzi, în Guvern, s-a dat o Hotărâre de expropiere pentru tronsonul 2 și ne așteptăm ca într-o lună, două să înceapă lucrările Intenționam să facem un miting de precampanie, pentru ca în perioada de campanie să ne desfășurăm activitatea de informare a cetățenilor”, a declarat Claudiu Manda.

Lia Olguța Vasilescu a vrut să arate că PNL se află în eroare și a publicat mai multe fotografii de la mitingul PSD de vineri de la Craiova. Mai mult decât atât, ministrul a publicat imagini prin care a demonstrat cum arată și un miting PNL.

În dreptul pozelor de la mișcarea de stradă a PNL, Lia Olguța Vasilescu a scris un mesaj pentru liberali: ”Eu in locul vostru as tăcea… N-as da Comunicate sponsorizate… Și cam atâți ați fost la miting… Din toată Oltenia”.

Anterior, Lia Olguța Vasilescu scrisese pe Facebook: ”Politicienii din opoziție spun ca azi, la mitingul PSD, au fost doar 11000 de participanți și aceia aduși cu forța sau nu suficient de frumoși pentru gusturile lor. Și vulpea spune ca strugurii sunt acri… Voi ați fost vreodată pe stadion sa va faceți o imagine de ansamblu? O sa vedeti la vot, băieți, câți suntem! Cum erau sondajele voastre? Ați depășit PSD-ul, nu?  PS. Și, rețineți: azi, la miting, au fost participanți DOAR din Dolj, nu din toată Oltenia!”.

Declarațiile lui Dragnea de la mitingul PSD de la Craiova

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis participanţilor la mitingul de la Craiova de vineri că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să răspundă pentru “casele furate” şi l-a acuzat pe şeful statului că vrea să distrugă PSD.

,,Ăsta este PSD, ăsta e partidul pe care Iohannis şi clica lui vrea să-l distrugă. (…) Aici am crescut, pe malul Dunării, ca şi voi, şi peste tot mi s-a spus: ‘Liviule nu te lăsa!’ Mi-a mai zis cineva tot aici: ‘Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo’. Sper să nu ajungem, cu toate că asta este dorinţa de zi şi noapte a lui Iohannis, că este îngrozit de noi”, le-a spus Dragnea susţinătorilor PSD.

El a spus că Iohannis trebuie să dea socoteală pentru “casele furate”

,,Să plece în Germania? Poate pleacă la Miami, Costa Rica. Fraţilor, dar numai destinaţii din acesta frumoase îi prevedeţi. Nu poate să rămână în ţară şi să dea socoteală şi el şi ai lui pentru toate abuzurile din ultimii ani, pentru toate destinele distruse, vieţi frânte, pentru toate blocajele din această ţară, pentru ura pe care a promovat-o? Nu la Miami trebuie plece, trebuie să răspundă pentru casele furate şi el, şi ăia care îl acoperă”, a mai spus Dragnea.

Related posts

Leave a Comment

six − 2 =