Horoscopul lunii iulie 2020. Află dacă ești printre zodiile norocoase!

29 iunie 2020  |  06:35  |  👁 1191 Vizualizari


Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii iulie 2020 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Venus îţi pregăteşte zile minunate alături de bărbatul pe care îl iubeşti. Mai ales în a doua jumătate a lunii iulie, începând cu data de 13 iulie, vei fi mult mai fericită în dragoste. Dacă nu ai un partener stabil, este timpul să te uiţi cu mare atenţie în jur şi să încurajezi un bărbat cu semn de Aer, care aşteaptă de multă vreme atenţia ta, arată horoscopul lunii iulie 2020.

Gemeni

Luna iulie începe cu o schimbare foarte bună pentru viața de cuplu. Vei descoperi alte priorități pentru voi doi, iar interesele din ultima perioadă vor rămâne pe locul doi. Toată munca ta şi gândurile tale se vor îndrepta spre un alt proiect, care te va face mult mai fericită alături de bărbatul pe care îl iubești și vă va ajuta să fiți mai intimi și mai uniți.

Balanță

Venus este favorabilă și o dragoste neașteptată poate apărea în viața Balanțelor mai tinere, care nu mai aveau speranța să își găsească vreodată jumătatea. Iar Balanțele deja căsătorite vor reuși să echilibreze relația de cuplu și să primească mai multă afecțiune din partea persoanei iubite, care are nevoie doar de puțină încurajare.

Zodiile norocoase în carieră

Rac

Soarele, Marte, Jupiter şi Neptun te stimulează, vor îngrădi emoţiile negative şi îţi vor aduce în suflet amintiri plăcute. Stabileşte întâlniri cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de ani de zile, pentru că se vor întoarce în viaţa ta un suflu nou şi puternic de energie. Poate că, datorită unuia dintre ei, vei reuși să găsești și alt drum în carieră.

Capricorn

Fii foarte atentă ce faci cu timpul tău liber! Oricât ar fi de liber, nu trebuie să îl risipești în luna iulie cu activități mărunte și distracții pasagere. Sigur că tentația de a lua concediu, de a călători și de a te odihni este mare. Dar zodia ta este marcată de conjuncția Saturn, Jupiter, Pluton care pune accentul pe carieră și trebuie să te concentrezi pe munca ta.

Pești

Indiferent de mediul în care lucrezi, pentru zodia ta se deschid noi orizonturi și apar perspective la care nu te-ai gândit. Trebuie să fii creativă și încrezătoare, să nu te dai la o parte, chiar dacă pare greu, pentru că vei găsi la timpul potrivit sprijinul de care ai nevoie pentru a obține avantaje noi. În mod special în prima decadă a lunii poate apărea o șansă!

Zodiile norocoase la bani

Leu

Saturn este retrograd, iar Mercur te aglomerează cu o mulţime de treburi. Prietenii sau familia trebuie ajutaţi şi eşti nevoită uneori să lucrezi în locul lor. Nici una din aceste două astre nu aduce ceva deosebit pe plan profesional. Dacă îţi cauţi de lucru, mai bine aştepţi prima lună de toamnă. Un proiect important, poate umanitar, te va mobiliza spre sfârşitul lunii.

Scorpion

Ține cont că pot apărea cheltuieli neprevăzute la începutul lunii din cauza lui Mercur retrograd. Dar, după data de 13 iulie, dacă știi cum să îți drămuiești veniturile, te poți feri de pierderi. În a doua jumătate a lunii, poți face afaceri bune, poți vinde lucruri scumpe sau lucruri de care nu mai ai nevoie și poți folosi banii în călătorii, arată horoscopul lunii iulie 2020.

Săgetător

Primele două săptămâni ale lunii iulie sunt mai puţin norocoase din punct de vedere financiar, dar în ultima decadă lucrurile se vor schimba. Ca să îţi regăseşti energia şi optimismul, ocupă-te de proiectele personale cele mai dragi și fă mult sport. Bugetul tău va crește treptat după data de 20 iulie și poți face planuri atunci de vacanțe.

Zodiile mai puțin norocoase

Berbec

Începutul lunii iulie este mai puţin optimist. Te aşteaptă zile mai grele la serviciu, dar vei găsi resursele şi energia necesare să faci faţă. Poate că ai nevoie de o schimbare bună pentru sănătatea ta și pentru echilibrul tău interior. Luna aceasta, ocupă-te de tine și alege activități relaxante, cum ar fi dansul sportiv sau mersul cu bicicleta.

Fecioară

Prima jumătate a lunii iulie este posibil să fie o perioadă mai dificilă pentru zodia ta. Pot apărea schimbări, mai ales la locul de muncă, la care nu vei reuși să te adaptezi ușor. Este bine să îți expui punctul de vedere, dacă ai de pierdut, dar vor fi situații în care nu vei putea deține controlul. Dacă o schimbare este neplăcută, trebuie să faci un efort și să aduci o altă schimbare în bine în viața ta.

Vărsător

Marte te îndeamnă să fii mai bătăioasă şi să iei în piept singură toate problemele. În unele situaţii, vei fi destul de stresată şi nu vei reuşi să le găseşti soluţii favorabile. Dar vor fi și momente în care vei ieși victorioasă. Fereşte-te, oricum, de împrumuturi din partea străinilor. Apelează la familie când nu mai ai resurse proprii.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.