3 tendinţe ideale pentru ţinutele de weekend

Weekend-ul înseamnă planuri, iar ca să te simţi bine, trebuie să ai un outfit potrivit care să-ţi ofere dispoziţia necesară. Încearcă pe cât de mult posibil să eviţi ţinutele pe care le-ai purtat şi în cursul săptămânii sau cât de curând. Experimentează ţinute noi şi inedite şi simte-te liberă să-ţi actualizezi de fiecare dată stilul.

Noi am pregătit câteva sugestii care te vor putea inspira pentru ceea ce alegi să porţi în weekend, fie că este vorba de o călătorie sau de o vizită a rudelor şi prietenilor sau, de ce nu, o ieşire în oraş cu muzică jazz pe fundal şi cafea în mâini.

Ţinute monocrome. Fie că vorbim de ţinute simple sau ţinute care implică elemente grafice complexe, în acest sezon ţinutele monocrome oferă un impact puternic prin puritatea lor. De la ţinute all black sau all white, până la piese vestimentare cu elemente bine definte precum liniile subţiri sau groase, te invităm să adopţi acest trend într-una din ţinutele tale de weekend şi, cu siguranţă vei fura privirile oricărui trecător.

Nuanţe puternice.

Să ne gândim la zilele toride de vară şi la tonurile vii care ne încălzesc garderoba, la soarele puternic sau la ţinutele pe care le putem adopta penru a emana un aer plăcut. Paleta de culoare galben-oranj, stă la dispoziţia oricui şi ne pune imaginaţia la încercare, dar mai ales, ne încarcă dorinţa de aventură şi vacaţă pe plajele însorite. Şi, în ciuda vremii mohorâte, toate acestea, ne fac să evadăm spre insule exotice, unde razele ne sărută suav pielea uşor bronzată. Alege să porţi aceste tonuri îndrăzneţe în weekend şi emană un aer romantic de vară.

“Cadet spaţial”. Recent, primăvara ne-a trecut pragul şi, odată cu acest moment, trebuie să avem în vedere şi sosirea unui nou sezon. Şi, de ce să nu evadăm spre o altă lume? Odată cu plasarea accentelor argintii în lumea modei, putem spune că aspectele utilitare revin în trend cu ajutorul pieselor vestimentare de acest tip. Aşa că, de la costume aurii, pantofi şi fuste, până la accesorii, pentru accest weekend ai o întreagă gamă pentru a alege piesele potrivite pentru ţinuta ta.

Sursa: one

Related posts

Leave a Comment

nineteen − 8 =