11 noiembrie 2018 – Cea mai puternică zi din ultimii 10 ani. Misterul lui 11.11

Pentru cei care studiază știința numerologiei și impactul pe care acesta îl are asupra vieții  oamenilor, weekend-ul acesta are o semnificație aparte. De ce?

Pentru că vom avea parte de cea mai puternică manifestare numerologică din ultimii 10 ani. NU subestima aceasta dată!

Fiecare număr poartă energia sa, iar când aceste numere se unesc ele îți pot transmite un mesaj puternic. Data nașterii are un impact major asupra fiecăruia din punct de vedere numerologic. La fel și numărul casei în care locuiești. Nu mai vorbim despre secvențele de numere care par că se repetă obsesiv. Fiecare poarta câte un mesaj.

De ce este 11.11 cea mai puternică zi din 2018?

Fiecare an este asociat cu un număr universal. Acest număr are o energie aparte care influențează tot anul.

Dacă ne uităm la anul 2018 din punct de vedere numerologic, el poate fi scris 2+0+1+8=11.

Prin urmare, 11.11.2018 este sub vibrația 11.11.11, un număr puternic repetat de trei ori.

Numărul 11 are o semnificație spirituală aparte. El simbolizează iluminarea, descoperirea de sine și creativitatea. El are energia de a face schimbări majore și inspiraționale în viață, cu scopul descoperirii adevăratului EU.

Și cum data de 11.11.2018 conține de trei ori numărul puternic 11, este de așteptat ca toate aceste manifestări să fie și mai puternice și mai rapide decât au fost vreodată.

Dacă au fost situații care te-au ținut pe loc până acum, le vei vedea cu ușurință. Vei putea percepe unde-ți sunt limitările, ce piedici iți pui singur sau iți pune altcineva. Vei descoperi că totul este posibil. Trebuie să ai încredere în tine și să-ți permiți să te transformi în persoana care este capabilă să obțină ceea ce iți dorești.

Acest lucru presupune ieșirea din zona de confort, acceptarea provocărilor ce vor urma. Ți se poate părea ciudat, și se poate părea inconfortabil, însă când te vei uita înapoi vei vedea de unde ai plecat și unde ești acum.

 

Related posts

Leave a Comment

eighteen − 10 =