10 filme care ne prezintă cele mai interesante grupuri de femei

Nu-i așa că este un sentiment incredibil atunci când privești un grup de femei că se susțin și se inspiră reciproc, atât în viața reală, cât și în filme?

Iată ce filme ne-au introdus în cele mai interesante și diferite grupuri de femei pe care le-am admirat și din experiența cărora (fie ea fictivă) am învățat câteva lucruri:

Oceans 8

Debbie Ocean formează împreună cu alte șapte femei o echipă pe care o introduce în planul său de a fura un colier în valoarea de 150 de milioane de dolari.

Girls Trip

Nu doar că vei admira talentul actrițelor din „Girls Trip”, dar te vei și amuza copios la aproape fiecare scenă.

Bridesmaids

Annie (Kristen Wiig) este domnișoara de onoare a cărei viață se schimbă atunci când află că trebuie să îndeplinească această atribuție pentru prietena sa cea mai bună, Lillian (Maya Rudolph), alături de alte patru femei care au primit aceeași responsabilitate. Deși nu trăiește cea mai bună perioadă din viața ei, Annie se străduiește să nu își dezamăgească prietena.

 

9 to 5

„9 to 5″ a fost la acea vreme o revoluție feministă la locul de muncă. Trei femei sunt sătule de modul în care sunt tratate la birou, așa că își răpesc cu succes șeful, pe care îl țin prizonier în propriul său dormitor până găsesc o cale să-l șantajeze.

 

Sisterhood of the Traveling pants

Patru prietene își petrec prima vară departe una de cealaltă, așa că ajung la un plan care să le țină mereu împreună – o pereche de jeanși ce le vin perfect, chiar dacă forma corpurilor lor este complet diferită de a celorlalte.

 

Whip It

În Bodeen, Texas, o tânără ce pare că nu-și găsește locul în lume găsește o cale prin care să se descurce cu micul oraș în care locuiește. Bliss Cavendar (Ellen Page) descoperă un derby pe role în Austin, și astfel își descoperă pasiunea.

 

A League Of Their Own

În „A League Of Their Own”, două surori se alătură primei ligi de baseball feminin și se străduiesc să facă față rivalilor.

 

First Wives Club

Bette Midler, Diane Keaton și Goldie Hawn apar în povestea care ne prezintă trei femei în căutare de răzbunare, deoarece au fost părăsite de soți pentru partenere mai tinere.

 

Mean Girls

 

Deși filmul începe cu descrierea bullying-ului în liceu, ajungem la final cu multă iubire, acceptare și solidaritate, unind fetele populare, introvertiții și atleții într-un cadru fericit, așa cum ar trebui să fie experiența de liceu a fiecărui adolescent.

Waiting to Exhale

Filmul din anii `90 este bazat pe romanul lui Terry McMillan, și urmărește viețile foarte diferite a patru femei afro-americane.

Related posts

Leave a Comment

16 − 9 =