Viceprimarul Ganea, reacţie dură la adresa lui Dobre: “Ruşine! Macar în al 12-lea ceas să înveţe să fie primar!”

Viceprimarul Cristian Ganea a avut o ieşire dură la adresa lui Adrian Dobre, după ce acesta din urmă l-a învinovăţit de faptul că nu s-a implicat în rezolvarea crizei gunoaielor din oraş.

Ganea îl acuză pe primarul Adrian Dobre că încearcă să îşi spele imaginea şi, mai mult, îşi face campanie electorală pe un subiect grav. Iată postarea viceprimarului Cristi Ganea:

“Sunt revoltat de declarațiile pe care primarul Adrian Dobre le face la adresa mea, în spațiul public. Este deranjantă toată această gargară la care recurge primarul pentru a-și face cu orice preț imagine. Dar nu accept să facă acest lucru terfelindu-mi mie imaginea. Am fost acuzat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că ”nu am luat atitudine și nu am făcut front comun” în privința faptului că în ultimele zile, operatorul de salubritate nu a mai prestat servicii. Este adevărat că acest operator se confruntă cu un conflict de muncă intern, lucru care a paralizat activitatea societății. Nici mie nu-mi place cum arată de două zile orașul. Nu înțeleg însă de ce mă acuză Dobre pe mine, dar și pe celălat viceprimar, că nu am luat măsuri pentru rezolvarea situației. Îi reamintesc primarului Dobre, dacă are scăpări de memorie, că activitatea RASP (regia care controlează cum se desfășoară activitatea de salubritate) este în subordinea lui și a city managerului. Deși se plânge de activitatea operatorului de salubritate de mai multe luni, Dobre a început să facă controale doar acum, când societatea respectivă se confruntă cu o grevă general a salariaților. Și nu orice controale, ci ”noaptea ca hoții”. Aud că vrea şi un fel de referendum local. Nu am înțeles prea bine pentru ce. E pentru rezilierea contractului cu operatorul de salubritate, sau pentru demiterea primarului? Îl rog public pe Adrian Dobre să învețe, măcar în ceasul al 12 – lea, să fie primar! Pentru că și-a demonstrat incompetența în nenumărate rânduri, a găsit acest subterfugiu: aruncă vina pe viceprimari! Nu voi tolera acest comportament niciodată! Constat că în loc să facă administrație, Dobre  este în plină campanie electorală. Ruşine!”

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link