Viceprimarul Cristi Ganea a reprezentat Ploiestiul la Targul de Turism de la Chisinau

Municipiul Ploiesti este prezent, timp de patru zile, în perioada 07 – 10 februarie, la cel mai mare târg de turism din Republica Moldova ce se desfășoară la Moldexpo Chișinău – Tourism. Leisure. Hotels. Ploiestiul participă la acest eveniment în cadrul standului Ministerului Turismului împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului Neamț.

Reprezentatii Prahovei sunt viceprimarul Cristian Ganea, Gelu Ionescu, directorul Casei de Cultură IL Caragiale Ploiești, și Adi Voican, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova.

Expoziția internațională specializată TOURISM.LEISURE.HOTELS este singurul proiect expozițional din Moldova specializat în domeniul turismului.

“Am onoarea de a reprezenta municipiul #Ploiești și județul #Prahova la Târgul de Turism TOURISM, LEISURE, HOTELS – MOLD EXPO Chisinău! Am avut oportunitatea de a le vorbi românilor din Basarabia despre frumusețea Ploieștiului,despre Sinaia, despre cașcaveaua de Valea Doftanei, despre Muzeul Ceasului și despre Muzeul Petrolului, dar și despre Castelul Peleș, într-o intervenție pentru TVR Moldova.
Alături de mine sunt Gelu Ionescu, directorul Casei de Cultură IL Caragiale Ploiești, și Adi Voican, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova”, a declarat Cristi Ganea.

 

Sursa : ph-online.ro

Related posts

Leave a Comment

3 × 4 =