Un proiect de hotărâre îi va ajuta pe chiriașii din blocurile ANL de pe Aleea Arnăuți să își cumpere apartamentele

Consilierii locali ploieșteni au aprobat, la finalul săptămânii trecute, într-o ședință extraordinară, un proiect de hotărâre care îi va ajuta pe chiriașii din blocurile ANL de pe Aleea Arnăuți să își cumpere apartamentele.

Potrivit primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, prin actualizarea unor caracteristici tehnice ale imobilelor ANL din Aleea Arnăuți nr.2, Blocurile T1-T16, s-a încheiat și ultimul demers al Primăriei Ploiești pentru a fi emisă o hotărâre de Guvern în urma căreia va fi posibilă vânzarea imobilelor către actualii chiriași ai apartamentelor.

Deși legislația permitea achiziționarea apartamentelor ANL, în aceste cazuri a fost vorba despre mai multe probleme apărute de-a lungul timpului, având în vedere că în blocurile menționate sunt atât locuințe care au fost destinate tinerilor, cât și locuințe care fac parte sau urmează să fie incluse în fondul de locuințe destinate chiriașilor evacuați din casele retrocedate.

Mai mult decât atât, suprafețele construite au fost diferite în documente, ceea ce a însemnat că a fost nevoie de o nouă verificare a dimensiunilor tuturor apartamentelor care puteau fi incluse în rândul acelora care să fie vândute către chiriași.

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link