Speranțe pentru performanțe

Formaţia de handbal juniori 1 a CSM Ploiești confirmă speranţele într-o performanţă în acest sezon câştigănd clar, 32-22 (13-10), partida din deplasare, cu LPS Roman. A fost primul joc în Grupa Valoare 1, faza premergătoare turneului final, iar bățeții lui Silviu Stănescu s-au descurcat foarte bine, dovadă fiind diferența de 10 goluri cu care au terminat partida.

Tot handbaliștii CSM-ului au pierdut jocul de săptămăna trecută la AHC Dobrogea Sud Constanşa II, 42-34 (25-13), însă aici nivelul este altul avănd în vedere că ploieștenii sunt cu doi ani mai mici. Partida a contat pentru etapa a 15-a, prima a celui de-al doilea tur (se joacă de câte patru ori „fiecare cu fiecare”). Sâmbătă, a fost programată runda a 16-a, dar jucătorii au stat, iar, în etapa a 17-a, ei vor juca vineri, de la ora 15.00, pe teren propriu, cu prima clasată din serie, CSM Alexandria.

Sâmbătă, în meciul disputat de juniorii 2, în prima etapă a Grupei Valoare 4, elevii lui Gheorghe Puia au jucat la Baia Mare, cu cei de la Academia Minaur, şi au cedat la scor, cu 42-21 (22-8). Ei au programată o singură partidă în această săptămână, miercuri, de la ora 16.30, urmând să evolueze în Sala „Olimpia”, cu CSŞ Dinamo Braşov. Apoi, campionatul se va întrerupe până pe 2 martie, când CSM Ploieşti va juca la AHC Potaissa Turda. Duminică, imediat după prânz, au urmat meciurile susţinute de juniorii 3 şi juniorii 1. Dacă echipa de juniori 3, participantă în Grupa Speranţă 2, a pierdut cu 36-29 (15-14) la CSŞ Craiova, în schimb, formaţia de juniori 1 a confirmat speranţele într-o performanţă în acest sezon şi a câştigat clar, cu 32-22 (13-10), partida din deplasare, cu LPS Roman. A fost jocul de debut al lor în Grupa Valoare 1, faza premergătoare turneului final.

Grupa Valoare 1 se anunţă, însă, una dificilă pentru sportivii CSM-ului, dovadă că formaţiile care i-au însoţit din Seria B a fazei anterioare, Dobrogea Sud Constanţa şi LPS Brăila, au pierdut clar, 24-32 (9-18), respectiv 34-52 (12-26), la CSM Bacău şi LPS Suceava. În această fază a campionatului sunt trei grupe a câte şase echipe, urmând ca primele două clasate în fiecare serie plus cele mai bune două echipe de pe locurile 3 să acceadă la Turneul final. În runda a doua, CSM Ploieşti va juca, duminică, tot în deplasare, la LPS Brăila. Tot duminică vor evolua şi juniorii 3, dar pe teren propriu, în derbiul local cu CSŞ Ploieşti. Echipa de handbal junioare 3 a avut pauză în ultima perioadă. Elevele lui Robert Comendant au stat în runda a 18-a şi au programat următorul meci abia miercuri, 13 februarie, la CSO Mizil.

Sursa : stiripesurse.ro

Related posts

Leave a Comment

17 − three =