Se deschide XS Cafe. Singura brasserie urban-chic din Ploiesti sub conceptul NUBA

Dupa succesul inregistrat cu XS Winter Lounge si XS Summer Lounge, brand-ul introduce un nou concept in portofoliu: o brasserie urban-chic, ce va fi deschisa incepand cu micul dejun si pana spre miezul noptii!

Întreg conceptul XS poarta amprenta celui mai de succes brand din zona food&drink, NUBA, atat design-ul cat si meniul fiind inedite in Ploiesti, nu doar din punct de vedere arhitectural, ci și culinar.

XS Cafe

Meniul va fi unul healthy oriented, cu multe preparate variate, iar iubitorii de cafea se pot delecta cu arome 100% organice ale producatorului Le Piantagioni del caffè(XS Cafe este singura locatie din Ploiesti unde veti gasi sortimente unice, extrem de aromate si 100% BIO ale renumitului producator italian).

Supriza vine și din partea Chef-ilor XS Cafe, ce vor pregati zilnic o selecție de torturi și delicii dulci, dar si plating-uri selecte cu fructe de mare si alte preparate originale din bucataria internationala.

Noua locatie, ce ofera un design unic si garantia calitatii seriviciilor si produselor, este situata pe strada Ana Ipatescu nr. 9, intr-o zona linistita si ferita de rumoarea orasului.

In fiecare vineri, XS Cafe organizeaza petreceri incepand cu orele 21, iar mesele se vor rezerva la numarul de telefon 0724.97.97.73. 

Inaugurarea XS Cafe Ploiesti va avea loc vineri, 25 ianuarie, ora 20! Book your table NOW!

Related posts

Leave a Comment

2 + six =