Scandal la Blejoi, soldat cu moartea unui tanar de 35 de ani

Incidentul a avut loc duminică noapte, în Blejoi, iar persoanele implicate sunt doi frați și un cumnat, care s-au luat la ceartă pe tema unor glume deplasate.

După ce scandalul a degenerat, unul dintre ei a necesitat transportul la spital după ce s-a tăiat într-un geam pe care chiar el l-a spart. Rănile provocate de geamul spart i-au fost fatale. În această dimineață, tânărul, în vârstă de numai 35 de ani, a decedat.

 

Scandalul ar fi fost declanșat de glumele deplasate ale cumnatului la adresa unuia dintre frați. În apărarea celui lezat ar fi sărit însă celălalt frate, care, pe fondul și a consumului de alcool, a vrut să îi aplice cumnatului o „corecție”, iar de aici totul a degenerat.

 

De frica celui care vroia să-i apere onoarea fratelui, cumnatul s-ar fi refugiat într-o cameră, însă tânărul în vârstă de 35 de ani a încercat să intre peste el, a spart geamul de la ușă, provocându-și astfel răni cumplite, respectiv o plagă în zona axilei, cu sângerare puternică, dar și plăgi în zona antebrațului și a hemitoracelui.

 

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova. Tânărul rănit în geamul pe care chiar el l-a spart a fost transportat, duminică noapte, în șoc hemoragic la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, numai că, din nefericire, din cauza leziunilor cumplite, tânărul a decedat luni dimineață la spital.

 

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-a petrecut tragedia. În plus, medicii legiști urmează să stabilească cum a survenit decesul. (sursa:www.observatorulph.ro)

 

 

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link