Reacția CSM Ploiești cu privire la anunțul FC Petrolul de relocare a meciurile de pe „Ilie Oană”

Oficialii clubului FC Petrolul Ploiești au anunțat, miercuri, că iau în calcul relocarea meciurilor echipei de pe Stadionul „Ilie Oană”, totul plecând de la o situație conflictuală în ceea ce privește spațiile de reclamă și publicitate din cadrul arenei.

La o zi diferență, CSM Ploiești a emis un comunicat de presă prin care invocă un articol dintr-o hotărâre de Consiliu Local și precizează că „misiunea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti” este „de a realiza venituri proprii pentru a putea întreține stadionul „Ilie Oană”.

Concret, miercuri, FC Petrolul Ploiești anunța că  „în baza protocolului încheiat, în luna mai a acestui an, între Clubul Petrolul Ploieşti şi CSM Ploieşti, administratorul bazei sportive „Ilie Oană”, echipa fanion a Municipiului Ploieşti, beneficiază de închirierea imobilului stadion „Ilie Oană”, în integralitatea sa, pentru perioada 2018-2021. Astfel, conform prevederilor acestui protocol, clubul ploieştean are dreptul de a dispune, conform propriilor nevoi, de spaţiile publicitare din cadrul stadionului, pe toată durata desfăşurarii meciurilor sale pe teren propriu”.

 

Numai că, la scurt timp, conducerea clubului ploieștean a primit o notificare prin care era comunicat faptul că nu au dreptul să utilizeze spațiul de reclamă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *