Reacția CSM Ploiești cu privire la anunțul FC Petrolul de relocare a meciurile de pe „Ilie Oană”

Oficialii clubului FC Petrolul Ploiești au anunțat, miercuri, că iau în calcul relocarea meciurilor echipei de pe Stadionul „Ilie Oană”, totul plecând de la o situație conflictuală în ceea ce privește spațiile de reclamă și publicitate din cadrul arenei.

La o zi diferență, CSM Ploiești a emis un comunicat de presă prin care invocă un articol dintr-o hotărâre de Consiliu Local și precizează că „misiunea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti” este „de a realiza venituri proprii pentru a putea întreține stadionul „Ilie Oană”.

Concret, miercuri, FC Petrolul Ploiești anunța că  „în baza protocolului încheiat, în luna mai a acestui an, între Clubul Petrolul Ploieşti şi CSM Ploieşti, administratorul bazei sportive „Ilie Oană”, echipa fanion a Municipiului Ploieşti, beneficiază de închirierea imobilului stadion „Ilie Oană”, în integralitatea sa, pentru perioada 2018-2021. Astfel, conform prevederilor acestui protocol, clubul ploieştean are dreptul de a dispune, conform propriilor nevoi, de spaţiile publicitare din cadrul stadionului, pe toată durata desfăşurarii meciurilor sale pe teren propriu”.

 

Numai că, la scurt timp, conducerea clubului ploieștean a primit o notificare prin care era comunicat faptul că nu au dreptul să utilizeze spațiul de reclamă.

 

 

Related posts

Leave a Comment