Puscariu, de la Judetean, si-a sifonat colegii!

Florin Puscariu, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, este acuzat de mai multi colegi medici de faptul ca abuzeaza de functie si isi depaseste limitele.

Mai multi medici si asistente ne-au transmis la redactie o plangere, insotita de solicitarea de a ramane, deocamndata, anonimi, in care apar acuzatii destul de grave la adresa lui Puscariu.

“Turnator” de profesie, Puscariu s-a ocupat intens sa-si “sifoneze” colegii, vreme de 8 ani, tuturor celor care i-ar fi putut oferi avantaje. De cele mai multe ori, Puscariu furniza informatii false despre ceilalti medici sau asistente, fie din razbunare, fie ca sa elibereze anumite posturi.

Acelasi grup de medici sustine ca Florin Puscariu este vazut ca “afemeiatul spitalului”, nu odata fiind prins in fapt in timp ce-si aborda colegele cu propuneri indecente. Hartuirile par sa mearga mana in mana cu alt viciu al directorului medical si anume alcoolul. Puscariu ar fi un bautor impatimit care, de multe ori, si-a facut reputatia de ras la petreceri, unde, beat fiind, dansa si se dadea in spectacol intr-un mod ridicol si nedemn de functia si statutul pe care le detine.

Redactia Max-Media.ro aduce aceste informatii la cunostinta conducerii SJU Ploiesti pentru a fi verificate si, in cazul in care ele se confirma, a fi luate masurile care se impun.

Florin Puscariu detine 3 locuinte, doua in Ploiesti si una in Bucuresti, 3 autoturisme si incaseaza lunar peste 15.000 de lei, dupa majorarile salariale recente.

Related posts

Leave a Comment