“Pup-o, mă!” – o legendă savuroasă, personaje neaoșe, un colț de rai din Apuseni

Echipa comediei Pup-o,mă! e plecată la drum într-un turneu național, cu ocazia premierei în cinematografe a filmului

Comedia Pup-o, mă! aduce pe marile noastre ecrane, cu candoare și voie bună, povestea a trei ciobani dornici de însurătoare, deși sunt flăcăi tomnatici, o legendă de prin partea Ardealului despre ce trebuie să faci într-o anumită zi a anului ca să te însori, peisaje bucolice, puse în valoare de către imaginea caldă a lui Ioan Meltzer, interpretări bune de la debutanți și reîntâlnirea așteptată pe marele ecran cu actorii Constantin Cotimanis și Cosmin Seleși.

Alexandru Pop, aflat la primul rol, e un actor cu promițătoare date comice iar debutanta Alexa Tofan, studentă la UNATC, face un personaj credibil – e un „fixeur” pe lângă reporterița jucată de Cătălina Grama, dar unul care mai mult strică treburile, însă are curajul să și spună lucrurilor pe nume.

Legenda care circulă în comuna Răchițele (județul Cluj) spune că dacă pupi o fată de Ziua Lânii a ta rămâne pe viață. Povestea imaginată de Alin Panc (în dublu rol, de inițiator al proiectului și actor în film) a atras atenția regizoarei Camelia Popa, care a simțit că legenda e suficient de suculentă și cinematografică iar personajele, niște ciobani, au potențial comic. Din fonduri independente, Pup-o, mă! ajunge acum pe marile noastre ecrane.

Rezultatul e o comedie cu personaje pe alocuri adorabile în „inocența” lor. Filmul poate trezi simpatie și binedispune, pentru umorul anecdotic și personajele neaoșe. Acțiunea are loc într-un adevărat colț de rai, în inima Apusenilor, arătând o parte frumoasă a României.

Echipa Pup-o,mă! e plecată la drum într-un turneu național, astfel că cinefilii din mai multe orașe ale țării vor avea ocazia să se întâlnească cu actorii și cu realizatorii filmului în această perioadă.

Sursa: cinemagia.ro

Related posts

Leave a Comment

sixteen + thirteen =