Primarul, viceprimarul si city-managerul Ploiestiului au plecat in delegație  

Cu primarul Dobre aflat, alături de unul dintre consilierii personali, într-o vizită de lucru în Danemarca, şi viceprimarul Ganea şi administratorul public plecaţi în delegaţie în Suedia, toate sarcinile de coordonare a activităţii din Primăria Ploieşti i-au revenit în această perioadă viceprimarului George Pană, care, automat, a preluat toate atribuţiile celor trei colegi ai săi din conducerea instituţiei.

 

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, s-a aflat în ultimele trei zile în Copenhaga, alături de consilierul Eugen Prună. Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii instituţiei care încă mai sunt prin ţară, cei doi au participat la un congres internaţional pe teme de afaceri, în care dezbaterile au pus accentul pe îmbunătăţirea calităţii vieţii şi noţiunea de smart city (oraş inteligent). Aceleaşi surse mai anunţă că edilul urmează să revină în această noapte în ţară, iar de joi va relua activitatea în Primăria Ploieşti.

 

Între timp, viceprimarul Cristian Ganea, alături de administratorul public al municipiului, Teodora Marin, şi de câte o reprezentantă de la Direcţia Tehnică şi Direcţia Relaţii Internaţionale, a plecat în Suedia, pentru discuţii care vizează în special proiectele de mobilitate urbană.

 

Deplasările peste hotare ale reprezentanţilor Primăriei vin după ce, în ultimele luni, mai multe delegaţii ale administraţiei ploieştene au ajuns în China, Statele Unite ale Americii, Norvegia, Grecia, Germania sau Franţa, însă când a fost vorba de un schimb de experienţă la Oradea autorităţile n-au reuşit să se înţeleagă şi au renunţat la anunţata plecare.

 

sursa: www.telegrama.ro

 

 

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link