Piesă de teatru la Ploiești

In data de 24 noiembrie,incepand cu orele 17:00,la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti,piesa de teatru “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”,in care putem regasi intense rasturnari de situatie si quiproquo-uri surprinzatoare, ii readuce impreuna, pe scena Teatrului Elisabeta pe Bogdan Stanoevici, Maria Buza, Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimisi, Marcelo Cobzariu, Anca Dinicu.

“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de sud.
Crezand ca sotia lui, Jacqueline (Alexandra Velniciuc), va fi plecata pe perioada weekendului, Robert (Lucian Ghimisi), unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne (Anca Dinicu). Angajeaza o bucatareasa iscusita (Maria Buza) sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard (Bogdan Stanoevici). Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.
Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”, “Vassa Jeleznova”), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

Biletele le puteti gasi pe site-ul:https://www.ccsploiesti.ro/

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link