Pentru că nu au ce le spune ploieștenilor, liberalii se laudă cu proiectele PSD

Opozitia in Romania nu exista. Dovada este si faptul ca, in judetul nostru, Partidul National Liberal intelege sa-si marcheze ”lipsa de activitate” prin asumarea unor merite si realizari ale PSD. Dupa campania agresiva din 2016, acum, la inceput de 2019, PNL Prahova, care are primar in fruntea Ploiestiului, isi asuma nici mai mult, nici mai putin, proiectul PSD-ALDE privind inoirea parcului de tramvaie al Ploiestiului. Intr-o postare pe un site de socializare, PNL Prahova, anunță că a fost lansată licitația pentru cele 20 de tramvaie care vor circula în Ploiești, anunțul fiind însoțit de câteva date tehnice din caietul de sarcini.
Bineinteles, ca au fost ”uitate” deliberat elemente esentiale precum sursa de finantare, modul de achizitie.
Oficialii PSD au prezentat in numeroase randuri demersul Guvernului prin care vor fi cumparate tramvaie din fonduri europene. Achizitia o va face Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, cota de finantare a Primariei Ploiesti fiind de numai 2% din valoarea totala de achizitie.
Primaria lui Dobre este printre campioanele neaccesarii de fonduri, cetatenii Ploiestiului simtind din plin acest neajuns. In 2017, Adrian Dobre a reușit să piardă finantarea unor investitii de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul National de Dezvoltare Locală (PNDL), trimitând documentatia prin postă fara confirmare de primire şi fara ca actele sa fie stampilate de institutia expeditoare.
Si ca si cum nu ar fi de ajuns, sa ne amintim cu totii de ideea stralucita a lui Dobre privind achiziția de autobuze diesel prin contractarea unui credit bancar, in condiiile in care, in multe orase resedinta de judet din tara s-au accesat fonduri europene si s-au achizitionat autobuze noi, electrice.
Cu aproape un an inainte de alegerile locale, cu totii ne-am fi asteptat ca la Ploiesti sa avem proiecte in derulare, accesari noi de programe de dezvoltare, poate chiar un bilant pe plus….. dar va trebui sa ne multumim cu o demagogie liberala perpetua si daunatoare cetatenilor.

Related posts

One Thought to “Pentru că nu au ce le spune ploieștenilor, liberalii se laudă cu proiectele PSD”

  1. […] Pentru a vă convinge de dezinformările PNL, citiți și Pentru că nu au ce le spune ploieștenilor, liberalii se laudă cu proiectele PSD […]

Leave a Comment

9 + two =