O femeie în vârstă de 89 de ani, din Ploiești, a fost dată dispărută

Femeia, în vârstă de 89 de ani, din Ploiești, ar fi plecat de la domiciliu în urmă cu două zile când s-ar fi urcat într-un tren de persoane în Gara de Vest cu destinația Cluj Napoca. De atunci însă nimeni nu ar fi mai văzut-o.

Potrivit IPJ Prahova, femeia se numește Schiler Elena, din Ploiesti, iar luni, în jurul orei 12.30 o persoană a semnalat dispariția la Poliție.

Singurele date care se cunosc sunt că pe 4 august, femeia în vârstă de 89 de ani s-ar fi urcat într-un tren de persoane în Gara de Vest, cu destinația Cluj Napoca, cu scopul revederii unei cunoștințe. de atunci însă nimeni nu a mai primit vreo veste de la femeie.

Potrivit IPJ Prahova, femeia are 1,60 înălțime, aproximativ 50 kg, par vopsit castaniu, drept, tuns scurt, față ovală, ochi căprui, fără semne particulare.

La data dispariției era îmbrăcată cu pantaloni lungi de culoare închisă, o bluză bej, cu buline și avea asupra ei o geanta de mână și una de voiaj.

Întrucât are buletin de identitate tip vechi, nu există fotografii cu persoana dispărută.

„Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la identificarea acesteia sunt rugate sa apeleze 112, sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul lansat de IPJ Prahova.

Related posts

Leave a Comment

Apreciaza-ne munca iar noi te rasplatim cu cele mai noi stiri !

close-link