Modernizare infrastructurii județului Prahova este prioritatea Consiliului Județean Prahova. Aflați ce drumuri au fost proaspăt asfaltate!

Portofoliul bogat în modernizarea infrastructurii județului Prahova, prin asfaltarea sau repararea drumurilor județene continuă. După ce singura cale de acces care leagă DN 1 de cabana Gura Diham a fost refăcută cu asfalt proaspăt, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader anunță că o altă serie de drumuri județene aflate în programul județean de covoare asfaltice și îmbrăcăminte bituminoasă ușoară, propus pe anul 2018, au fost modernizate.

,,Drumurile judeţene din balast, DJ 140 Strejnicu – Tîrgșoru Nou (2,5 Km) și DJ 234 Salcia (1,4 Km), au fost modernizate, drumul DJ 102 H- 5 km de covor asfaltic turnat.

La sfârșitul lunii octombrie a acestui an, am finalizat Programul județean de covoare asfaltice și îmbrăcăminte bituminoasă ușoară, propus pe anul 2018. 

În acesta erau propuse și drumurile judeţene de balast DJ 140 Strejnicu-Tîrgșoru Nou (2,5 Km) și DJ 234 Salcia (1,4 Km), care se aflau într-un stadiu avansat de degradare și pe care le-am modernizat integral. S-a impus folosirea unor straturi de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară, deoarece structura rutieră era denivelată și prezenta zone unde se putea acumula apă din precipitații; 

Un alt sector de drum pe care l-am considerat important, utilizat de foarte multe persoane care fac naveta, a fost drumul dintre Mizil- Satu Nou și limita cu județul Buzău, DJ 102 H; pe această porțiune au fost turnați 5 km de covor asfaltic”, a scris Bogdan Toader pe pagina sa de Facebook. 

,,Continuăm dezvoltarea județului!” a conchis președintele Consiliului Județean Prahova.

Publicată de Bogdan Toader pe Miercuri, 7 Noiembrie 2018

Related posts

Leave a Comment