Men’s corner – Idei inspiraționale pentru cămășile în dungi.

Cămășile în dungi oferă tuturor posibilitatea perfectă de a se face remarcat când vine vorba de modă. Nu numai pentru că sunt disponibile în aproape orice culoare posibilă, dar și pentru că au un aer fresh&clean propriu. Fiecare brand, în aceste zile și-a lansat propria gamă de cămăși dungate, motiv pentru care  am adunat propria noastră colecție pentru plăcerea oricărui bărbat.

 

# 1 Puterea albastrului cerulean.

Această cămașă dungată demonstrează puterea culorii albastru foarte deschis, cerulean, ce arată uimitor cu dungi albe elegante. Camașa pur și simplu strălucește cu cravată neagră și costum gri arătând foarte classy împreună.

 

# 2 Albastru regal strălucitor

Această cămașă  de un albastru regal strălucitor cu  dungi sistematice albe pe verticală este cu siguranță o opțiune inspirată pentru un look classy-fresh. Aspectul crește și mai mult cu o cravată colorată și un costum albastru marin.

 

# 3 Un duo perfect: gri și auriu

Această cămașă cu guler lung, este dungată maro vertical. Împreună cu sacoul din lână gri și cravata de culoare auriu & negru, pot fi purtate cu mândrie de către orice bărbat.

 

# 4  Apariție luxury

Cămașa albă dungată cu linii albastre, cravată albastru-auriu, însoțite de o eșarfă arămie. Sacoul albastru de cobalt completează acest aspect luxury. Oricine dorește să facă un impact poate purta acest look, fiind sigur de un aspect uimitor.

 

# 5  Magia rozului deschis 

Acest aspect fără precedent implică o cămașă colorată în culoarea roz deschis, cu linii verticale albe și cravată punctată purpurie. Jacheta de caramel maro Quadra și pantalonii verzi Quadra asigură o apariție magică.

 

# 6 Un look prolific alb&negru

Această cămașă de culoare albă, dungată cu linii negre și nasturi negri este de o frumusețe deosebita. Jacheta de culoare neagră cu blugi de culoare albastru deschis completează acest aspect prolific.

 

# 7 Fancy multicolor

Această cămașă dungată multicoloră are o combinație de patch-uri groase de culoare albastru, purpuriu și roz orizontal. Îmbrăcată cu pantaloni portocalii care se răsucesc deasupra gleznelor și alegând o pereche de pantofi maro tortilla completezi perfect acest look fantezist.

 

# 8  Bleu ciel & alb urban

Cămașa de culoarea cerului albastru are linii verticale albe subțiri pe ea. Această ținută urbană este completă cu un costum de două piese gri și un pantof negru elegant.

 

# 9  Maroniu maiestuos

Acest costum maroniu maiestuos este cel mai smart de pe planetă și arată chiar mai bine cu o cămașă dungata cu albastru clasic, guler alb impecabil și cravată albastru regal. Eșarfa de buzunar albastru cu alb este plasată în mod ocazional.

 

# 10 Combo rosu-albastru

Cămașa albastru deschis are linii verticale pe ea de un roșu sângeriu și albastru închis, același combo fiind păstrat și pe cravata cu un patern maxi. Această combinație plus pantalonii maro tortilla  creează o ținută demnă de invidiat.

 

Am încercat să obținem cele mai bune combinații  ce  constau în cămăși cu dungi. Mixul perfect  al aspectului office și casual  în lista noastră vă va îmbrăca pentru orice eveniment. Deci, data viitoare când vă duceți la o întâlnire de birou sau o noapte în oraș, încercați oricare dintre combinațiile noastre impresionante.

sursă: stylemann

Related posts

One Thought to “Men’s corner – Idei inspiraționale pentru cămășile în dungi.”

Leave a Comment

thirteen − 9 =